DANES
24°C
10°C
JUTRI
26°C
11°C
Oceni objavo

PRVENSTVO OBČINE KOMENDA V VELESLALOMU

 

Smučarski klub Komenda sedaj že tradicionalno na kulturni praznik v Kranjski Gori prireja tekmovanje v veleslalomu, namenjeno prebivalcem naše občine.

V prelepem sončnem vremenu se je prireditve udeležilo kar sedemindevetdeset smučarjev. Še posebej nas veseli velika udeležba otrok, najmlajša je dopolnila komaj štiri leta. Tako se nam za prihodnost tega športa na komendskem ni treba bati.

Prvi trije v vsaki starostni skupini so bili nagrajeni z medaljami, vsi otroci, ki se jim ni uspelo uvrstiti na stopničke, pa s priznanji.

Pokala za najboljša časa sta iz rok gospoda podžupana, Igorja Štebeta, prejela Urška Štebe z Gore in Tomaž Korbar iz Most. Pokal vasi, katerega prirejamo sedaj drugo leto, pa je gospod župan, Stanislav Poglajen, zopet izročil Gorjanom.

1/5




Urška in Tomaž, najhitrejša Komendčana

Pokal vasi spet Gorjanom

Na facebook strani Smučarskega kluba Komenda si lahko ogledate še več slik in uradne rezultate tekmovanja.

Za konec bi se radi zahvalili vsem udeležencem za množičen obisk, Igorju Štebetu, ki je poskrbel, da so si vsi s toplim obrokom ponovno povrnili moči, županu za vsakoletno moralno podporo in članom našega kluba za uspešno opravljeno delo.

Se vidimo naslednje leto.

Oglejte si tudi