Kobarid

DANES
22°C
14°C
JUTRI
22°C
11°C
Oceni objavo

Kobarid do turistov najbolj prijazen kraj

V sklopu letošnje Dnevnikove izvidnice so tuji in domači gostje obiskali in ocenili 16 slovenskih krajev, med njimi tudi Kobarid. Ocenjevali so turistično ponudbo, dostopnost, kvaliteto informacij in seveda prijaznost turističnih delavcev in domačinov.

 

V četrtek, 4. septembra, so na zaključni prireditvi v Ljubljani razglasili zmagovalne kraje in Kobarid je prejel priznanje za najbolj prijazen kraj po izboru bralcev časnika Dnevnik.

 

Zaključnega dogodka se je udeležila tudi županja Darja Hauptman, ki se je ob prevzemu priznanja zahvalila vsem turističnim delavcem v občini, ki se zelo trudijo in svoje delo opravljajo s srcem ter vsem, ki so to opazili in glasovali za Kobarid.

1/2

Županja se je ob prevzemu priznanja zahvalila vsem turističnim delavcem v občini, ki se zelo trudijo in svoje delo opravljajo s srcem ter vsem, ki so to opazili in glasovali za Kobarid. Foto: Nataša Hvala Ivančič

Kobariška županja v družbi župana Občine Kamnik. Foto: Nataša Hvala Ivančič

 

Zmagovalne občine so za nagrado prejele mobilno aplikacijo iHelp, namenjeno hitremu SOS-obveščanju v primerih nenadnega srčnega zastoja ali hitre pomoči pri drugih nujnih zdravstvenih stanjih. Aplikacija je namenjena vsem občanom v zmagovalnih občinah. 

 

 

Oglejte si tudi