Kobarid

DANES
23°C
12°C
JUTRI
21°C
12°C
Oceni objavo

Uspešna sezona kobariškega malonogometnega kluba KMN OPLAST KOBARID

 

V nedeljo, 4. junija 2017, so se na zaključnem dogodku KMN Oplast Kobarid zbrali igralci, trenerji, navijači, starši, ... ki so skozi celo leto spremljali, podpirali in navijali za kobariške nogometaše. Povabilu na zaključni dogodek se je odzval tudi župan Občine Kobarid Robert Kavčič, ki je v sklopu uradnega dela pozdravil vse navzoče in čestital tako nogometašem kot trenerjem in vodstvu kluba za uspešno sezono. Ob tej priložnosti se je zahvalil vsem, ki veliko energije, časa in znanja prenašajo na mlajše generacije ter jih na ta način usmerjajo k športnemu načinu življenju, vztrajnosti, disciplini, ...  "Lokalna skupnost podpira šport in verjamemo, da bo tudi obnova športne dvorane v Kobaridu pripomogla k uspešnejši izvedbi treningov in tekem. Oddali smo tudi prijavo na razpis za zamenjavo parketa in v kolikor bomo uspešni na razpisu, bo to velika pridobitev za vse uporabnike športne dvorane" je povedal župan, ki je ob zaključku uspešne 15. sezone vsem nogometašem podaril ogrevalne majčke, ki jih bodo igralci vseh selekcij oblekli v sezoni 2017/18 ter tako ponosno predstavljali domači kraj in klub. 

Predsednik kluba Branko Velišček je povzel delo kluba, ki je v sezoni 2016/17 sodeloval na 108 tekmah (50 doma, 58 zunaj) ter ponosno povedal, da je KMN Oplast Kobarid edini klub z vsemi selekcijami. Zahvalil se je vsem trenerjem, posebej pa je izpostavil Aleksa Volariča, ki uspešno vodi projekt dela z mladimi selekcijami in je do prvega pokala v zgodovini kluba pripeljal selekcijo U-13.  »Članska ekipa KMN Oplast Kobarid je že osmo leto zapored osvojila medaljo oziroma eno od prvih treh mest v državnem prvenstvu, s čemer se ne more pohvaliti noben drug slovenski klub. Ekipa U-19 je nastopila v finalu, a žal nesrečno izgubila po kazenskih strelih in domov prinesla drugo mesto. S tretjim mestom pa nas je navdušila ekipa U-13, s čemer smo prvič v zgodovini kluba osvojili medaljo v tej kategoriji. Po številu registriranih igralcev smo med največjimi futsal klubi v Sloveniji in po zaslugi trenerjev imamo nastavljeno celotno piramido vadbenih skupin, od vrtca dalje. Beležimo prve nastope otrok naših nekdanjih igralcev. Veseli smo, da so se nekdanji igralci začeli vključevati v delo kluba. Zlasti v mlajših kategorijah čutimo močno podporo staršev, kar daje dodatno dimenzijo vlogi kluba v lokalnem okolju. Ponosni smo, da imamo podporo domačih navijačev in lokalne skupnosti" je zaključil Velišček.

1/3

Pred uradnim delom so se na igrišču pomerile vse selekcije. Foto: Mikla

Povabilu na zaključni dogodek se je odzval tudi župan Občine Kobarid Robert Kavčič, ki je v sklopu uradnega dela pozdravil vse navzoče in čestital tako nogometašem kot trenerjem in vodstvu kluba za uspešno sezono. Foto: Nataša Hvala Ivančič

Osvojeni pokali v sezoni 2016/17. Foto: Nataša Hvala Ivančič

 



Oglejte si tudi