JUTRI
24°C
11°C
PON.
27°C
10°C
Oceni objavo

Praznično vzdušje v POŠ Drežnica

Danes je bil za vse otroke, učence in zaposlene na POŠ Drežnica poseben dan. Ob prihajajočem prazniku, dnevu samostojnosti in enotnosti, so pripravili prireditev in medvse povabili tudi kobariškega župana Roberta Kavčiča in ravnateljico OŠ Kobarid Melito Jakelj.

Ob tej priložnosti so se zahvalili vodstvu šole in občini za novi pridobitvi, ki sta v letu 2015 bistveno izboljšali pogoje dela in življenja na šoli - pridobili so novo streho in urejeno šolsko dvorišče.

Zbrane je pozdravil župan Občine Kobarid, ki ni skrival navdušenja nad programom in otroci, ki dnevno obiskuje POŠ v Drežnici. Vsem skupaj je zaželel lepe praznike in srečno novo leto!
1/2

Zbrane je pozdravil župan Občine Kobarid, ki ni skrival navdušenja nad programom in otroci, ki dnevno obiskuje POŠ v Drežnici. Foto: Nataša Hvala Ivančič

Ravnateljica Melita Jakelj je bila z letom zadovoljna in verjame, da bodo v POŠ Drežnica uspešno delali naprej. Foto: Nataša Hvala Ivančič

Ravnateljica Melita Jakelj je bila z letom zadovoljna in verjame, da bodo v POŠ Drežnica uspešno delali naprej. Zaželela jim je vse dobro v letu ki prihaja in mirne praznike!


Oglejte si tudi