Kobarid

DANES
22°C
15°C
JUTRI
21°C
15°C
Oceni objavo

Praznični december pričeli z izdelovanjem adventnih venčkov

V soboto, 29. novembra  2014,  je  Krajevna skupnost Borjana -  Podbela že četrto leto zapored v Podbeli organizirala delavnico "Izdelovanje prazničnih aranžmajev". Tudi letos jo je  vodila priznana cvetličarka Damijana Skubin, dobitnica letošnjega občinskega priznanja prav za izvirne in enkratne ideje na področju cvetličarstva, aranžiranja, ustvarjanja.

 

Pri izdelovanju novoletnih aranžmajev in adventnih venčkov smo uporabljali naravne materiale, kot so mah, pušpan, smrečje, ter razno drugo vejevje. Tako izdelanim aranžmajem smo dodali še različne druge dodatke. Vsi udeleženci smo bili ponosni na svoj izdelek, najbolj pa najmlajši udeleženci delavnice, ki so sami izdelali  svoj venček.


Že četrto leto zapored je v KS Borjana - Podbela potekala delavnica izdelovanje prazničnih aranžmajev. Foto: Ingrid Čušin

 

V sproščenem predprazničnem vzdušju in prijetnem druženju  je nastala serija enkratnih adventnih venčkov  in drugih božično – novoletnih kreacij,  ki bodo v prazničnih dneh krasile naše domove.

 

Danica Hrast

Oglejte si tudi