DANES
28°C
8°C
JUTRI
24°C
13°C
Oceni objavo

LAS za razvoj vabi k predložitvi projektnih predlogov

Temeljni dokument razvoja podeželja na lokalni ravni je Lokalna razvojna strategija, na osnovi katere lahko posamezno okolje za svoje razvojne projekte in zamisli črpa evropska sredstva programa LEADER. Za naše območje jo za obdobje 2014–2020 pripravlja LAS za razvoj (hribovskega dela Severne Primorske).

LAS bo tudi v prihodnje vezni člen med lokalnim prebivalstvom in občinami, ki najbolje poznajo potrebe in potenciale svojega okolja. Ob podpori sredstev LEADER bomo skupaj uresničevali svoje razvojne priložnosti. Program LEADER je v naše območje prinesel mnogo več kot le finančno podporo. Povezal je lokalno prebivalstvo in mu omogočil pridobitev raznolikih znanj ter uresničitev projektnih idej.

 

POVABILO K PREDLOŽITVI PROJEKTNIH PREDLOGOV ZA UMESTITEV V LOKALNO RAZVOJNO STRATEGIJO HRIBOVSKEGA DELA SEVERNE PRIMORSKE ZA PROGRAMSKO OBDOBJE 2014—2020

LAS za razvoj (hribovskega dela Severne Primorske) vabi vse zainteresirane k predložitvi projektnih predlogov. Namen povabila je identificirati in pripraviti nabor projektnih predlogov za umestitev v LRS hribovskega dela Severne Primorske.

 

Predlagatelji projektnih predlogov so fizične in pravne osebe registrirane v skladu z Zakonom o gospodarskih družbah (Uradni list RS, št. 82/13), kmetje, kmetija z dopolnilno dejavnostjo, osebno dopolnilno delo, javne institucije/organizacije, nevladne organizacije ter zadruge in zadružne zveze, ki so registrirne po Zakonu o zadrugah (Ur. l. RS št:62/2007,Ur. l. RS, št. 87/2009), s sedežem ali poslovno enoto na območju občin Bovec, Cerkno, Kanal ob Soči, Kobarid, Tolmin.

 

Informacije in obrazec za izpolnitev projektnih predlogov najdete na:

  • spletni strani: http://www.prc.si/dodatno/javni-poziv
  • telefon: 05/38-41-507 ali 031 345 868
  • e-pošta: las@prc.si

Rok za oddajo projektnih predlogov je do 30. septembra 2014. Projektne predloge posredujte po elektorski pošti na las@prc.si

Oglejte si tudi