DANES
25°C
9°C
JUTRI
25°C
10°C
Oceni objavo

Javni razpis za subvencioniranje zaposlitev mladih do 29. leta na področju kulture

V okviru izbora operacij "Pridobivanje dodatnih znanj za mlade na področju kulturnih dejavnosti v okviru JSKD«:  je objavljen JAVNI RAZPIS za SUBVENCIONIRANJE ZAPOSLITEV MLADIH DO 29. LETA NA PODROČJU KULTURE.

 

Program sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada (80%), preostali del sredstev pa je zagotovljen iz slovenskega proračuna.

 

Kdo se lahko prijavi?

Delodajalci, ki bi s pomočjo subvencije v višini 5.000,00 EUR želeli zaposliti brezposelne mlade osebe do 29. Leta starosti za delo v kulturi oz. na kulturnem področju delovanja.

 

Na kratko o razpisu:

-         Brezposelni mladi do 29. leta, najmanj 1 mesec na zavodu

-         Delodajalec objavi razpis (razvezni pogoj), nanj se prijavi kandidat, ga izbere in se z njim prijavi na naš razpis

-         Odločba o (ne)izbiri

-         Pogodba o zaposlitvi delodajalec in kandidat

-         Pogodba o subvenciji na podlagi Pogodbe o zaposlitvi

-         Zahtevki za izplačilo (takoj + 3 mesece)

 

 

Rok za oddajo prijave z izbranim kandidatom: sreda, 15. november 2017.

 

 Kaj je novega v letošnjem razpisu?

-         Možna je tudi zaposlitev brezposelne osebe do 29. leta tudi pri pravnih osebah zasebnega prava, ki delujejo na področju nevladnega sektorja (civilna družba) na podlagi zakonov, ki urejajo delovanje društev, ustanov ali (zasebnih) zavodov in nimajo zaposlene nobene osebe ter so vpisani pri registrskem organu najmanj 5 let.

-         Na ta način skušamo pomagati tudi ljubiteljskim kulturnim društvom, kar je bil tudi eden izmed ciljev celotnega projekta.

      

 

RAZPIS in RAZPISNA DOKUMENTACIJA 

Postopek prijave

Kandidati se prijavijo na Javni razpis z OBRAZCEM Prijava (JSKD_ESS_subv_2017_Obr2.doc)

objavljenem na spletni strani:

http://www.jskd.si/financiranje/ess/2017b/razpis_subvencije_2017.htm tako, da pošljejo izpolnjeno PRIJAVO skladno z navodili na JSKD (Štefanova 5, Ljubljana).


Rok prijave je: 15. 11. 2017.

 

 

 


Oglejte si tudi