Jesenice

DANES
19°C
8°C
JUTRI
18°C
13°C
Oceni objavo

Sprememba prometnega režima v delu Ulice Viktorja Kejžarja

Rekonstrukcija dela ceste Ulice Viktorja Kejžarja od stavbe TVD Partizana do križišča z Delavsko Ulico in del Delavske ulice od omenjenega križišča proti krožnemu križišču je končana.

V sklopu rekonstrukcije smo prenovili tudi križišče Delavske ulice in Ulice Viktorja Kejžarja. To pomeni, da sta v delu ceste od križišča proti vzhodu oz. proti križišču z Ulico bratov Rupar, v dolžini nekaj metrov že zgrajena pločnika na obeh straneh ceste. Tudi po rekonstrukciji celotne Ulice Viktorja Kejžarja bosta pločnika na obeh straneh prenovljena in tudi posodobljena v skladu z veljavnimi standardi, pomeni da bosta širša.

Posledično je preostala vozna širina ceste v tem delu enostavno preozka za dvosmerni promet. Spremenjen je prometni režim iz dvosmernega v enosmerni promet v delu Ulice Viktorja Kejžarja od križišča z Ulico bratov Rupar do križišča za Delavsko ulico. Dovoljen je le promet v eno smer in sicer proti križišču z Delavsko ulico. Žal opažamo, da nekateri posamezniki še vedno vozijo v napačno smer. V prihodnjih dneh bodo redarji občasno prisotni v območju in voznike opozarjali na spremembo prometne ureditve.

Oglejte si tudi