DANES
25°C
11°C
JUTRI
25°C
13°C
Oceni objavo

Višnjanski konjarji 25-letnico delovanja obeležili z novim društvenim prostorom

V sredo, 1. maja 2024, je Društvo prijateljev konj Višnja Gora slovesno praznovalo 25-letnico delovanja društva in otvoritev novega društvenega prostora.

Društvo je zelo dejavno na krajevnem, občinskem in državnem nivoju. S kočijami so prepeljali veliko gostov iz sveta športa, kulture, politike in vere. Skozi vsa leta je društvo vodila želja, da si ustvarijo svoj prostor za druženje, sestanke in dogodke. Letos se je ta velika želja uresničila, ko jim je član upravnega odbora ponudil parcelo v najem za delovanje društva. Pridni člani društva in nekateri posamezni prostovoljci so poprijeli za delo in v dobrih treh mesecih prostor popolnoma uredili na novo. Ker letos društvo praznuje 25 let delovanja, je bila to nekakšno darilo za trud in odlično delo članov društva. Vsem članom in prostovoljcem, ki so pomagali in donirali pri obnovi, se iskreno zahvaljujejo. Prostor bo namenjen članom društva za druženje in njihovo delovanje.

Slovesno praznovanje 25-letnice in otvoritve ranča je s svojim nastopom popestrila Godba Stična, ki se ji člani društva lepo zahvaljujejo. Dogodka so se udeležili tudi župan Dušan Strnad s soprogo, številna prijateljska konjerejska društva iz cele Slovenije ter ostali povabljeni gostje.

1/10










Oglejte si tudi