JUTRI
25°C
13°C
TOR.
22°C
15°C
Oceni objavo

Zbor članov PD Krim - 2014

Redni letni zbor članov PD Krim smo imeli v torek, 11. marca 2014, v gasilskem domu v Vrbljenu. Na njem se je poleg gostov zbralo več kot 40 od 135 članov.

 

V uvodnem programu sta zaigrala Pastirčka na klarinet in harmoniko Anamarija Kastelic in Vinko Ferenčak.

Po uvodnem pozdravu predsednika društva Boštjana Gačnika so podali poročila za minulo in plane za tekoče leto načelniki posameznih odsekov. Vsa poročila in plani so bili sprejeti. Novi načelnik kolesarskega odseka Aleš Juvan je požel veliko zanimanja za letošnje kolesarske izlete, ki jih je pripravil. Enako velja za mladinski odsek, katerega vodstvo je prevzel Miro Kovačevič. Ostali vodniki pa smo se zavezali pomagati pri vodenju mladinskih izletov. Nova podpredsednica društva je Nevenka Kosec.

 

Nekaj zaslužnih članov društva je dobilo priznanja PZ Slovenije, Danijel Cilenšek pa je dobil Plaketo Planinske zveze za delo na planinskem področju ob življenskem jubileju.

 

Veselili smo se ob izrečenih pohvalah in vzpodbudnih besedah za prihodnost župana g. Janeza Cimpermana. Po uradnem delu smo druženje nadaljevali ob pogostitvi in klepetu.

 

Srečno ter varen korak,

Planinsko društvo Krim.

 

 

Spremljajte nas tudi na naših spletnih medijih - na naši spletni strani www.pdkrim.si in na naši Facebook strani www.facebook.com/pdkrim, kjer vas redno obveščamo o vseh novostih ter dogodkih, ki jih za vas pripravljamo v okviru društva.

Oglejte si tudi