Horjul

DANES
25°C
11°C
JUTRI
22°C
11°C
Oceni objavo

Vabljeni na 16. Samčev memorial

ŠD Extrem bo v soboto, 21. novembra, znova pripravil košarkarski praznik – 12 ur košarke v Horjulu. Prireditev bo letos že 16. leto potekala v spomin na Rudija Samca, začetnika športa v horjulski dolini. Tekmovanje se bo odvijalo v športni dvorani osnovne šole Horjul, med seboj pa se bosta tradicionalno pomerili ekipi Mačkov (rojeni leta 1985 ali prej) in Zelencev (rojeni leta 1986 ali pozneje). Dogajanje bo popestril tudi zdaj že tradicionalni in zabavni ženski košarkarski dvoboj med ekipama Muc (rojene 1985 ali prej) in Zelenk (rojene 1986 ali pozneje).

Trenutni rezultat je 9 : 6 za Mačke in 2 : 1 za Muce. Bo lanskoletna dvojna zmaga mlajših prekinjena ali se bo nadaljevala, na koga stavite letos? 
Žrebanje skupin bo v petek, 13. novembra, ob 20.00 v pubu SportsHouse v Horjulu. Tam bodo vsi tekmovalci dobili brezplačno pijačo za dobrodošlico. Košarkarska borba se bo na dan prireditve odvijala od 8. pa vse do 20. ure. Obiskovalci in tekmovalci bodo zatem uživali v zabavnem spremljevalnem programu – metanju trojk in družinskem metu. Prvič v zgodovini tekmovanja se bo odvil tudi finale osnovnošolskega spretnostnega poligona, kjer se bodo med seboj pomerili najhitrejši učenci in učenke OŠ Horjul. Ob 20.30 bo potekalo žensko košarkarsko tekmovanje, prireditev pa se bo zaključila z zvezdniškim finalom ALL STAR. Pomerilo se bo deset najboljših igralcev iz obeh skupin (pet najboljših Zelencev in pet najboljših Mačkov).

Seveda tudi letos organizatorji pripravljajo presenečenje, ki pa naj ostane še skrivnost.

 

To ni le košarka, temveč tudi druženje več generacij!

Vsi, željni igranja košarke, se lahko prijavite pri Maši Zupančič po tel. 040 506 700 ali prek e-pošte: masa.zelena@gmail.com. Prijavnina za moške je 10 evrov na osebo in vključuje majico, bon za pico, pijačo na žrebanju in darilni paket. Prijavnina za ženske je 5 evrov na osebo in vključuje majico, pijačo na žrebanju in darilni paket. Vabljeni!


Oglejte si tudi