Grosuplje

DANES
21°C
15°C
JUTRI
21°C
13°C
Oceni objavo

Občinski svet imenoval občinske odbore

V sredo, 19. novembra 2014, je v dvorani Družbenega doma Grosuplje potekala 2. redna seja Občinskega sveta Občine Grosuplje, na kateri so svetnice in svetniki imenovali naslednje odbore:


Sklep o imenovanju Nadzornega odbora občine Grosuplje

Nadzorni odbor ima pet članov – predsednika, podpredsednika in tri člane. Občinske svetnice in svetniki so v Nadzorni odbor imenovali Natalijo Njavro, Špelo Jovanovič Gaberšek, Jasmino Zupančič, Martina Nose in Jelko Lakner.

 

Sklep o imenovanju Odbora za prostor, komunalno infrastrukturo in ekologijo

Odbor za prostor, komunalno infrastrukturo in ekologijo ima devet članov – predsednika, podpredsednika in sedem članov. Občinske svetnice in svetniki so v Odbor za prostor, komunalno infrastrukturo in ekologijo imenovali Mihaela Hočevarja, Dušana Rusa, Alojza Bavdka, Uroša Vodopivca, Žana Skubica, Andreja Selana, Andreja Omahna, Marjana Kastelica in Hasana Karajića. Predsednik odbora je Mihael Hočevar, podpredsednik pa Dušan Rus.

 

Sklep o imenovanju Odbora za družbene dejavnosti

Odbor za družbene dejavnosti ima devet članov – predsednika, podpredsednika in sedem članov. Občinske svetnice in svetniki so v Odbor za družbene dejavnosti imenovali Matjaža Trontlja, Janeza Pintarja, Vero Šparovec, Petro Zakrajšek, Marijo Rački, Majdo Gaberšek, Alojzijo Fink, Ano Zupančič in Matijo Mohar. Predsednik odbora je Matjaž Trontelj, podpredsednik pa Janez Pintar.

 

Sklep o imenovanju Odbora za gospodarstvo in turizem

Odbor za gospodarstvo in turizem ima devet članov - predsednika, podpredsednika in sedem članov. Občinske svetnice in svetniki so v Odbor za gospodarstvo in turizem imenovali Uroša Vodopivca, Ivana Gajića, Uršo Leah Predalič, Iztoka Vrhovca, Violeto Trontelj, Matjaža Pirca, Janeza Svetka, Zlatka Jagodiča in Nives Rupčič. Predsednik odbora je Uroš Vodopivec, podpredsednik pa Ivan Gajić.

 

Sklep o imenovanju Odbora za kmetijstvo

Odbor za kmetijstvo ima sedem članov - predsednika, podpredsednika in pet članov. Občinske svetnice in svetniki so v Odbor za kmetijstvo imenovali Uršo Leah Predalič, Valentino Vehovec, Sabino Roštan, Dušana Rusa, Ivana Bučarja, Marjana Kastelica in Matjaža Permeta. Predsednica odbora je Urša Leah Predalič, podpredsednica pa Valentina Vehovec.

Sklep o imenovanju Odbora za mednarodno sodelovanje

Odbor za mednarodno sodelovanje ima pet članov - predsednika, podpredsednika in tri člane. Občinske svetnice in svetniki so v Odbor za mednarodno sodelovanje imenovali Matjaža Trontlja, Nevenko Zaviršek, Sabino Roštan, Izidorja Derganca in Darka Starca. Predsednik odbora je Matjaž Trontelj, podpredsednica pa Nevenka Zaviršek.

 

Sklep o imenovanju Statutarno – pravne komisije

Statutarno – pravna komisija ima sedem članov – predsednika, podpredsednika in pet članov. Občinske svetnice in svetniki so v Statutarno – pravno komisijo imenovali dr. Boža Predaliča, Izidorja Derganca, Ingrid Rupčič, Štefko Zaviršek, Janeza Kavška, Barbaro Dragaš Hrovat in Manco Zemljič. Predsednik komisije je dr. Božo Predalič, podpredsednik pa Izidor Derganc.

 

Sklep o imenovanju Komisije za vloge, pritožbe, peticije in poravnave

Komisija za vloge, pritožbe, peticije in poravnave ima tri člane – predsednika in dva člana. Občinske svetnice in svetniki so v Komisijo za vloge, pritožbe, peticije in poravnave imenovali Alojzijo Fink, Ingrid Rupčič in Tomaža Cunderja. Predsednica komisije je Alojzija Fink.

 

Vir (tekst in foto): http://www.grosuplje.si/2-redna-seja-obinskega-sveta-obine-grosuplje.html


Oglejte si tudi