JUTRI
26°C
9°C
TOR.
21°C
15°C
Oceni objavo

MEDNARODNO KARATE TEKMOVANJE – TANIN OPEN 2024

Udeležili smo odličnega mednarodnega karate tekmovanja, ki ga je organizirala Kyokusinkai Karate zveza Slovenije ter Klub borilnih veščin Sevnica – TANIN OPEN 2024.

Na tekmovanju je bilo skupaj kar 427 prijav, 14-ih klubov, med katerimi je bila tudi hrvaška Kyokusinkai karate zveza in ekipa tekmovalcev iz Italije. Naši tekmovalci so tekmovali v disciplini Kata OPEN. Zaradi raznih obveznosti naših tekmovalcev smo se maloštevilni pomerili z najboljšimi v tej disciplini. Med prvimi sta nastopili Stela Kostanjevec in Lejla Verbošt v kategoriji Kat Open starejših kadetinj. Njuni nastopi so bili na nivoju in povsem konkurenčni. Stela je nazadnje dosegla 3. mesto in Lejla nehvaležno četrto. Z izkupičkom smo seveda zadovoljni, saj je to bilo tekmovanje povsem druge zveze in povsem drugih sodnikov.

1/29





























Nastopila sta tudi dva mlajša člana in sicer Nik Morandel, ki je nastopil med Starejšimi dečki OPEN, a se mu ni uspelo prebiti v boj za medalje. Nastopila je tudi Lara Verbošt, ki prav tako šele dela prve tekmovalne korake in med desetimi odličnimi dekleti z odličnimi nastopi se zasluženo prebila vse do tretjega mesta.

Oglejte si tudi