JUTRI
25°C
13°C
TOR.
22°C
15°C
Oceni objavo

Jesenski prvaki 1. MNZ lige proti končnemu uspehu

Naši fantje iz selekcije U-14 so na najboljši poti, da sezono končaju na prvem mestu 1. MNZ lige in si tako priborijo pravico nastopa v dodatnih kvalifikacijah za 1. NZS ligo.

Jesenski prvaki 1. MNZ lige U-14, nogometaši letnika 1998/99 NK Dolomiti Dobrova so po jesenskem naslovu prvaka nadaljevali v velikem slogu tudi v spomladanskem delu. Pet točk prednosti iz jesenskega dela je bila očitno prevelika za naše zasledovalce. Kljub velikim težavam, ki so doletele ekipo v spomladanskem delu, smo zdržali vse in se približali le na korak do končnega cilja. Številne poškodbe, med ostalin tudi prvega strelca lige Kenana Bosnića, številni kartoni in izključitve, bolezni in odsotnosti, so ekipo še bolj utrdili in ji dali nove moči. Vsekakor je treba pohvaliti številne fante, ki so zaradi tega dobili priložnost in jo odlično izkoristili.

Čeprav smo brez poraza v spomladanskem delu prvenstva in samo z dvema neodločenima rezultatoma, se je naša prednost v enem trenutku dodobra skopnela in sicer na samo eno točko. Kljub temu smo srčno verjeli v naše fante, čeprav so včasih šli na tekme tudi brez 5-6 standardnih igralcev prve postave. Naše želje in upanje sta bila poplačana z zadnjimi rezultati, ko so naši fantje tri kroge pred koncem spet ubežali na štiri točke prednosti. Poraz naših spremljevalcev NK Roltek z 0:2 na domačem igrišču so naši fantje izkoristili na najboljši možni način. Zmaga na vročem gostovanju v Zagorju z 0:1 je prinesla tako željene tri točke. Na ta način so si priborili več kot odlično pozicijo pred koncem prvenstva. Do konca prvenstva ekipo čakata dve domači tekmi (v sredo 5.6. proti NK KOčevje in v soboto 8.6. proti NK Roltek Dob) in gostovanje na Taborju proti domači ekipi Arne TAbor 69. Seveda se fantje zavedajo, da se liga igra do konca in da je vse tekme še treba odigrati odgovorno in s polno močjo. Vabimo vas vse skupaj na ogled tekem (upajmo) bodočih prvakov.

Ob tej priliki bi čestitali vsem članom selekcije U-14, ki so pkazali kako se z ekipnim duhom in prijateljstvom da premagati številne težave. Prepričani smo, da na Gabrju izrasta generacija nogometašev, o kateri se bo še veliko slišalo.

Za več informacij obščite našo spletno stran www.dolomiti.si !

Oglejte si tudi