DANES
22°C
9°C
JUTRI
24°C
10°C
Oceni objavo

Izstrelitev ŠUS: uradna predstavitev športno umetniške sekcije

Ste pripravljeni na dogodek, ki bo združil umetnost, šport in druženje v eno nepozabno izkušnjo? Z navdušenjem in ponosom vas vabimo, da se nam pridružite v petek, 15. septembra 2023, ko bomo uradno predstavili sekcijo ŠUS in skupaj praznovali umetnost, šport in skupnostno povezanost.

 

Datum: 15. september 2023

⏰ Čas: Od 18:00 do 24:00

Lokacija: Kulturna dvorana Dobrova, ulica Vladimirja Dolničarja 2

 

PROGRAM:

18:00 – Dogodek se bo pričel z dinamično igro namiznega tenisa! Imeli boste edinstveno priložnost igrati z olimpijsko podprvakinjo Tjašo Prah. Poleg tega boste lahko spoznali različne sekcije, njihove programe ter člane, ki stojijo za temi izjemnimi pobudami. Za popestritev dogodka pa bo poskrbel srečelov.

19:30 - Uradni del večera bo odprla predsednica KUD Dobrova s svojim pozdravnim govorom, ki mu bo sledil kratek nagovor ustanovitelja Sekcije ŠUS.

19:35 - KULTURNI PROGRAM:

Za ljubitelje umetnosti bo na sporedu lutkovna predstava, gledališka predstava in nastop pevskega zbora. Prepustite se čarom umetniških točk.

20:15 - GLASBENI PROGRAM:

Pripravite se na edinstven koncert glasbenih skupin:


Erik & Ivan Hudnik

Presnete Kasete

Dobrovške Zajkle

Kliše Band

 

Na dogodku bo poskrbljeno tudi za gostinsko ponudbo.

Pridružite se nam na tem posebnem dogodku.

Veselimo se, da bomo ta večer preživeli skupaj z vami! 

 

VSTOP JE PROST.

Za vse obiskovalce dogodka Izstrelitev ŠUS, uradne predstavitve športno umetniške sekcije, ki bo v petek, 15.9.2023, s pričetkom ob 18. uri, smo pripravili zemljevid Dobrove z označenimi parkirnimi mesti za lajžo orientacijo in dostop z avtomobilom.

KUD Dobrova

Oglejte si tudi