Črenšovci

JUTRI
22°C
8°C
SOB.
23°C
8°C
Oceni objavo

ORGANIZIRANO ZBIRANJE STEKLENE EMBALAŽE

ORGANIZIRANO ZBIRANJE 

STEKLENE EMBALAŽE V GOSPODINJSTVIH 

 

Spoštovani občanke in občani,

 

na pobudo občanov in v želji po čim večjem deležu ločeno zbranih frakcij, smo se v podjetju Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o. odločili za dodatno storitev zbiranja steklene embalaže s 120 litrskim zabojnikom v gospodinjstvih. Storitev je proti plačilu od 1.1.2020 na voljo gospodinjstvom v občinah Črenšovci, Dobrovnik, Kobilje, Odranci in Turnišče. 

 

Zabojnik volumna 120 litrov za ločeno zbiranje steklene embalaže dobi povzročitelj v brezplačno uporabo. Odvoze bomo vršili enkrat na dva meseca.  O terminu odvoza steklene embalaže boste obveščeni s SMS sporočilom en dan pred odvozom. Cena ravnanja s stekleno embalažo za 120 l zabojnik znaša 4,38 EUR/odvoz z vključenim 9,5% DDV. V zabojnik za zbiranje steklene embalaže sodijo steklenice, kozarci za konzerviranje, male stekleničke za parfume in kozmetiko, druge votle steklene posode. V zabojnik ne sodi keramika, porcelan, glinasti izdelki, žično, okensko, vezno in avtomobilsko steklo, ogledala, zamaški, steklenice iz umetnih snovi, žarnice, ogledala, svetlobne in neonske cevi, pokrovi.

 

Vsi, ki se boste odločili za zbiranje steklene embalaže z zabojnikom v vašem gospodinjstvu, se oglasite na sedežu podjetja Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o., kjer boste podpisali Pogodbo o ravnanju s stekleno embalažo in prevzeli zabojnik.

 

Za dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov info@saubermacher-komunala.si, nas pokličite na telefonsko številko (02) 526 84 50 ali nas obiščite na Noršinski ulici 12 v Murski Soboti.

 

 

 


Oglejte si tudi