Cirkulane

JUTRI
20°C
8°C
ČET.
19°C
12°C
Oceni objavo

Čistilna akcija grad Borl 2015

Vabljeni na prostovoljno čistilno akcijo grad Borl 2015. Čistilna akcija grad Borl 2015 se bo izvajala v organizaciji Društva za oživitev gradu Borl v soboto, 20.06.2015 od 8. ure naprej pred gradom Borl, Dolane 1, 2282 Cirkulane.

Zaradi lažje organizacije izvedbe vas prosimo, da predhodno prijavite svojo udeležbo.

Društvo za oživitev gradu Borl skupaj s sodelavci in prostovoljci že od leta 2007 izvaja enkrat na leto čistilne akcije na gradu Borl. Grad Borl je trenutno v izredno slabem in žalostnem stanju. Kot krajani, prostovoljci ter vsi ljudje, ki jim ni mar za lastno kulturno okolje in neprecenljivo našo kulturno dediščino, samoiniciativno in prostovoljno pristopamo in uredimo okolico gradu Borl, ki je dostopna in s tem vsaj malo damo življenjskega dihanja našemu biseru na skali nad reko Dravo. 

Akcija bo potekala prostovoljno pod vodstvom našega Društva za oživitev Gradu Borl s soglasjem Ministrstva za kulturo, ki je tudi lastnik objekta in zemljišč okrog gradu ter skladno z navodili Zavoda za varstvo kulturne dediščine. K sodelovanju vabimo krajane iz vaških skupnosti, člane društev, splošno širšo javnost, prostovoljce in druge organizacije in podjetja.

1/9









Vabilo udeležencem in prošnja donatorjem se nahaja tukaj.

Povezave

skrci.me/P0XrR

Oglejte si tudi