Cirkulane

DANES
22°C
8°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Poslanka v Državnem zboru RS, mag. Klavdija Markež na obisku v Cirkulanah

V mesecu juliju 2014 je bila na predčasnih državnozborskih volitvah izvoljena v Državni zbor RS mag. Klavdija Markež. Odzvala se je našemu povabilu in nas 21.08.2014 obiskala v Cirkulanah.

 Na srečanju se je poslanka osebno in v imenu Stranke Mira Cerarja zahvalila za izkazano zaupanje, saj je na območju našega volilnega okraja 11, Stranka Mira Cerarja zbrala največ glasov med vsemi strankami.Zaveda se velike odgovornosti, ki jo je izvolitev prinesla,  do vseh nas in našega kraja.

 

Pogovarjali smo se o različnih temah povezanih s problematiko Cirkulan, naših ljudi ter kako jih lahko v prihodnosti odpravimo, omilimo... Zanimalo nas je, ali dejansko obstaja lokalni interes, da skupaj pomagamo državi »od spodaj navzgor«: s skupnim sodelovanjem pri kreiranju pravne države, razvoju inovativnosti, skrbjo za trajnostni razvoj, družbeno odgovornost in človekovo dostojanstvo. Odziv občanov je bil pozitiven. Pripravljeni smo se zavzemati za vse to.

 

Mag. Klavdija Markež je s ponosom in veseljem podprla kandidaturo ženske za županjo, Vere Kolednik iz Paradiža: »Zavzemam se za vključevanje žensk v politiko in jim sporočam, naj se odločijo za ta korak. Vanjo prinašamo nov, drugačen pristop in način reševanja problemov ter izkoriščanja priložnosti. Tudi sama sem se vključila v politiko, ker menim, da lahko s svojim znanjem, skrbjo za sočloveka pripomorem k reševanju lokalnih problemov na državni ravni in k razvoju države Slovenije. Prepričana sem, da bo gospa Vera Kolednik, kandidatka za županjo s svojimi izkušnjami, načelnostjo in srčnostjo bistveno pripomogla k transparentnemu razvoju Občine Cirkulane.« 

Oglejte si tudi