Brezovica

DANES
22°C
7°C
JUTRI
27°C
8°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Sobota, 04. Maj. 2024

Kuhar, m/ž, Domžale

Delovne naloge: samostojna priprava jedi, vodenje in poznavanje dokumentacije HACCP,...
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 04. Maj. 2024

Vodja kuhinje, m/ž, Ljubljana

Delovne naloge: planiranje in organiziranje proizvodnega procesa, vodenje poslovanja kuhinje in delilnih enot, vodenje, razporejanje in usposabljanje zaposlenih, skrb za zadovoljstvo gostov
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 13. Maj. 2024

Samostojni kuhar (m/ž) v Kosezah

Vaše delo bo zajemalo: priprava živil in kuhanje jedi, sestavljanje jedi in delikatesnih izdelkov z upoštevanjem normativov, porcioniranje in pakiranje pripravljenih delikatesnih izdelkov, interno naročanje surovin in priprava potrebne dokumentacije, skrb za sanitarno in higiensko neoporečnost izdelkov in delovnega prostora.
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 11. Maj. 2024

Samostojni kuhar (m/ž) v Šiški

Pogoj za sklenitev pogodbe o zaposlitvi je tudi lastnoročno podpisana izjava kandidata o nekaznovanosti, ki jo je potrebno dostaviti skupaj z dokumentacijo za zaposlitev
Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 28. April. 2024

Natakar v hotelskem baru/Waiter (m/ž)

Vaše naloge bodo aktivna prodaja ponudbe hotela, ureditev bara, restavracij in omizij, priprava drobnega inventarja in namizne opreme,...
Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 28. April. 2024

Senior Barman m/ž

Pričakujemo: izobrazba: srednja/ smer gostinstvo ali turizem, stopnja: V. stopnja oz. alternativno IV. stopnja, znanje poznavanja mešanih pijač, vin in kulinarike, poznavanje kulture vedenja, delovne izkušnje: 2 leti na podobnem delovnem mestu, izkušnje iz hotelirstva so prednost, posebni pogoji: prijaznost, komunikativnost, poštenost in vestnost pri delu.
Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 28. April. 2024

Kuhar (m/ž)

Od vas pričakujemo: izobrazba/smer: kvalifikacija ali poklicna/gostinstvo-kuharstvo, stopnja izobrazbe: najmanj IV., vsaj 2 leti delovnih izkušenj kot samostojen kuhar,...