Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
32°C
18°C
JUTRI
31°C
18°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Torek, 11. Avgust. 2020

Mizar, Oddelek za komunikacije in notranje oblikovanje, IKEA Slovenija

Navdihniti in presenetiti obiskovalce s predstavitvijo in obveščanjem o ponudbi opreme za dom podjetja IKEA z močnimi vizualnimi vtisi, ki presegajo njihova pričakovanja. To bo okrepilo blagovno znamko IKEA in več obiskovalcev spremenilo v kupce.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 13. Avgust. 2020

Delavec v proizvodnji gradbenih materialov

Za uspešno slovensko podjetje iščemo osebo, ki bo pomagala pri izdelovanju betonskih izdelkov. Delodajalec bo poskrbel za ustrezno uvajanje na delovno mesto, zato so kakršnekoli izkušnje na tem področju prednost in ne pogoj.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 22. Avgust. 2020

Voznik strojnik (m/ž)

Vsebina delovnega mesta - naloge: opravljanje vzdrževalnih del z vozili, stroji in napravami ter ustreznimi priključki, postavljanje, vzdrževanje in odstranjevanje cestnih zapor, preventivno vzdrževanje vozil in opreme, pregledovanje stanja vozišč in pripadajočih objektov na AC in HC, urejanje delovnega okolja, posredovanje informacij uporabnikom AC in HC..
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 27. Avgust. 2020

Prodajni svetovalec – področje geodezija in GIS

Glavne naloge: načrtovanje, organiziranje in nadziranje dela na svojem delovnem področju, aktivno vzpostavljanje in vzdrževanje odnosov s strankami in sodelovanje pri iskanju novih poslovnih priložnosti in partnerjev..
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 30. Avgust. 2020

Vodja gradbišča v gradbeništvu (m/ž)

Mapri Proasfalt d.o.o. je podjetje z večletno tradicijo na področju nizkih gradenj in asfaltiranja. Odlikuje nas najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, ki skupaj z odličnim svetovanjem ustvarja največje zadovoljstvo naših naročnikov. V svoj delovni kolektiv vabimo novega sodelavca na delovnem mestu Vodja gradbišča v gradbeništvu (m/ž).
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 04. September. 2020

Vodja gradbišča (m/ž)

Za slovensko gradbeno inženirsko podjetje, ki je specializirano za gradnjo infrastrukturnih objektov visoke in nizke gradnje, iščemo Vodjo gradbišča (m/ž).
Moje Delo