DANES
26°C
12°C
JUTRI
21°C
15°C
Oceni objavo

Vabilo na 4. Vseslovenski turistični start-up vikend

KAJ?

Turistični Startup vikend je intenzivna tri-dnevna podjetniška delavnica, ki udeležencem – bodisi posameznikom ali ekipam iz vse Slovenije – omogoča, da pod vodstvom vrhunskih mentorjev rešujejo izzive iz turizma ali razvijajo svoj turistični produkt. Usmerjen je v spodbujanje aktivnega, zelenega, trajnostnega turizma v širši slovenski regiji z bogato kulturno in zgodovinsko dediščino.

KDAJ?

Ta vrhunski turistični dogodek bo potekal od 12. do 14. aprila 2024. Začnemo v petek, 12. aprila ob 16. uri, kjer sledi zbor udeležencev in uvodni nagovor partnerjev projekta, nato pa se lotimo prvih aktivnosti.

KJE?

Startup vikend bo potekal v inspirativnem okolju KIKštarterja v Kamniku, kjer boste imeli najboljše pogoje za razvoj vaše turistične ideje. Spoznali boste najboljše prakse iz slovenskega turizma in podjetništva, ne samo iz Kamnika, ampak tudi iz drugih delov Slovenije.

KDO?

Prijavijo se lahko tako posamezniki kot tudi ekipe, ki prihajajo iz vseh kotičkov Slovenije. Iščemo kreativne posameznike z idejami, voljo do učenja in uspeha v turizmu.

ZAKAJ?

Na koncu dogodka bo strokovna komisija ocenila turistične produkte in podelila praktične ter finančne nagrade za najboljše ideje, ki jih podarja Podjetniški klub Kamnik.


1.200 € za prvo mesto,

500 € za drugo mesto,

300 € za tretje mesto.

Dodatno, v okviru različnih občin in organizacij, bo potekal razpis za podporo najboljšim poslovnim idejam s področja turizma. Razpisanih bo 20.000€ za podporo idej, ki prispevajo k razvoju turizma na širšem območju Slovenije. Ekipa z najboljšo turistično idejo dobi tudi celoletno mentoriranje vrhunskih podjetnikov z mednarodnimi uspehi.

 

PRIJAVE:

Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do 5. aprila 2024  oz. do zapolnitve mest preko spletne strani: Obrazec

Za več informacij se obrnite na Nika Škrjanec iz Zadruge KIKštarter na telefon 040 665 343 ali preko e-pošte info@kikstarter.si.

Dogodek sofinancirajo številni partnerji, vključno z lokalnimi občinami, Podjetniškim klubom Kamnik, Zavodom za turizem in šport Kamnik, Zadrugo KIKštarter in Turizem Ljubljana, s čimer zagotavljamo, da bo dogodek služil kot odskočna deska za vaše ideje ne samo lokalno, temveč tudi na nacionalni ravni.

Oglejte si tudi