Braslovče

DANES
23°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Starejše deklice državne prvakinje

20. maja je v Ljubljani potekal finalni turnir, na katerem so starejše deklice prve ekipe Visit Braslovče zasluženo postale državne prvakinje za sezono 2022/2023. Braslovčanke so ob bučni podpori svojih navijačev v prvi tekmi z 2 : 1 premagale ekipo ATK Grosuplje in v velikem finalu še s 3 : 0 domačo ekipo Vital Ljubljana I, ki je v drugem polfinalu z 2 : 0 premagala ekipo Nova KBM Branik I.
 
Državne prvakinje so postale: Zoja Donko (MVP turnirja), Ula Trauner, Tjaša Glušič, Taja Šketa Rozman, Vita Železnik (naj sprejemalka turnirja), Tija Zupanc, Neža Voga Rovšnik, Ana Marie Kuder, Zala Krivec, Julija Četina in Tjaša Pšaker (naj podajlka turnirja) pod vodstvom trenerke Janje Selič Jelen. Iskrene čestitke!
1/3




S tem naslovom pa naše odbojkarice in odbojkarji še niso rekli zadnje besede. Prihodnji konec tedna se bosta namreč za naslov državnih prvakov borili še dve braslovški ekipi. Starejši dečki ŠD Braslovče bodo finalni turnir igrali na Ravnah na Koroškem 27. maja, kadetinje pa v domači dvorani v Braslovčah 28. maja.
 
RENATA MAROLT

Oglejte si tudi