Braslovče

DANES
25°C
6°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Dobrodošlo sponzorstvo oz donacije

Spoštovani! V današnjih dneh je kakršnokoli pomoč težko dobiti. Tega se zelo dobro zavedamo. Kljub temu smo se odločili, da vas vseeno prosimo za donatorsko ali sponzorsko pomoč, v kolikor vam delovno okolje to omogoča. Kakršnekoli pomoči v obliki finančnih sredstev ali izdelkov iz asortimentov vašega podjetja, bi bili zelo veseli.
Dovolite da se vam predstavimo.

Klub Ryu Dojo je nov klub, ki deluje v Savinjski dolini, in deluje v javnem interesu na področju športa za vsakogar. Želimo si približati športne dejavnosti vsakomur. Ponujamo velik spekter  športnega treniranja.  Judo šolo, aerobiko, vodene visoko-intenzivne vadbe,fitness, MMA, samoobrambo, vadbe za starejše in otroke,plezalno steno, zdrav način prehranjevanja, in še veliko več.

Zavedamo se, da je huda finančna kriza, zato nudimo najugodnejše vadbe v celotni Sloveniji. Smo ekipa najboljših inštruktorjev iz svojih področij, kar govorijo naši rezultati.

V letošnjem letu, smo se spopadli s projektom obnove stare sušilnice hmelja v Letušu, za namene vadb in športnega druženja.

Prostor je potreben temeljite prenove, ker želimo, da bodo naše vadbe na visokem in kvalitetnem nivoju. Naš dolgoročni cilj je vzpostaviti center borilnih veščin v tem delu savinjske doline.

V prilogi vam pošiljamo prikaz obstoječega stanja objekta in idejno zasnovo naše vizije.

 

 

 

Ker je projekt za nas velik finančni zalogaj, se z željo, da bi pri svojem delu bili res uspešni, obračamo na vas in vam ponujamo možnosti sodelovanja, kot sponzor našega kluba z letno pogodbo.

1/3



 

Naši sponzorji bodo razvidni s svojimi logotipi, na letakih,v medijih, na klubskih majicah, oblačilih, internetnih straneh borilnih veščin, na posnetkih samoobrambe, revijah za šport in zdravje, na zunanji fasadi in tabli v telovadnici.

 

Hvala za vaš čas in pozitiven odgovor.

Želim vam lep dan in vas lepo pozdravljam.

 

Predsednik kluba Miha Pečovnik

Oglejte si tudi