JUTRI
24°C
11°C
PON.
27°C
10°C
Oceni objavo

SMUČIŠČE V LOGU POD MANGARTOM POMEMBNA PONUDBA

Razvojna zadruga Mangrt s partnerji je v Logu pod Mangartom tudi letos pripravila odlične tekaške proge in uredila smučišče, ki je predvsem namenjeno najmlajšim smučarjem oziroma začetnikom ter sankališče. Da je to pomembna zimska ponudba, je potrdil tudi odličen obisk.

Za urejanje prog, obratovanje, s tem povezanim zagotavljanjem varnosti in drugimi organizacijskimi aktivnostmi skrbi Razvojna zadruga Mangrt. Pred koncem zimskih počitnic sta upravljavce obiskala tudi župan Občine Bovec Valter Mlekuž in direktor Javnega zavoda za turizem Dolina Soče Viljam Kvalić.

Pohvalila sta zanos upravljavcev in njihovo odlično organiziranost, direktor Razvojne zadruge Mangrt Branko Vidmar pa jima je predstavil letošnje aktivnosti in izrazil zadovoljstvo tako nad količino zapadlega snega kot tudi nad presenetljivo dobrim obiskom in zadovoljstvom obiskovalcev. Povedal je, da se vsi držijo priporočil NIJZ in ukrepov Vlade RS za zajezitev širjenja novega koronavirusa in da večjih težav v tem smislu niso imeli. Tudi ob obisku inšpekcije, ki je preverjala prav upoštevanje teh ukrepov, je ta potrdila pravilnost upoštevanja vseh določil veljavnih odlokov.


Zapisal in foto: MILAN ŠTULC

vir: občina Bovec, 26. februarja 2021

Oglejte si tudi