Bovec

JUTRI
25°C
10°C
NED.
26°C
11°C
Oceni objavo

Učenci OŠ Bovec pri županu

23. 12. 2022 je župan Občine Bovec doživel prijetno presenečenje, ko so ga, v spremstvu ravnateljice Denise Šuler Rutar in učiteljic Daše Mlakar Komac in Marize Logar, nenapovedano obiskali učenci OŠ Bovec.

Šolski pevski zborček, ki ga sestavljajo učenci od prvega do tretjega razreda OŠ Bovec, je pod taktirko učiteljice Marize Logar županu zapel dve božični pesmici. Izrazili so mu tudi hvaležnost, da tako lepo skrbi za delovanje šole in sodelovanje z ravnateljico, učiteljicami in učitelji ter seveda učenci in mu povedali, da ga imajo radi.

»Pričakoval sem obisk ravnateljice, pa so me tako zelo prijetno presenetili tudi otroci. To je eno najlepših daril, ki sem jih deležen v teh dneh. Saj se vedno trudimo, da bi zagotavljali kar najboljše pogoje za delovanje šol, tako matične kot tudi podružničnih. Ampak da bi se za to na tako prijazen način zahvalili kar učenci, in to z besedami, da me imajo radi in z božičnima pesmicama, tega pa do danes še nisem doživel in tudi ne pričakoval. Iskrena jim hvala, saj so mi res polepšali dan in tudi praznike,« je kar nekoliko ganjen ocenil današnji obisk župan Valter Mlekuž.

1/3



Zapisal: MILAN ŠTULC

Foto: ROMINA BRADAŠKJA

Oglejte si tudi