JUTRI
24°C
11°C
PON.
25°C
12°C
Oceni objavo

POMLAD V ENOTI SONČEK

V enoti Sonček so otroci iz skupine Sonček letos na materinski dan v vrtec povabili babice in dedke, ki so se srečanja udeležili v velikem številu. Z otroki so preživeli lep dopoldan, se z njimi igrali in likovno ustvarjali. Sončki prav tako raziskujejo bližnjo okolico in dopoldneve preživljajo na prostem, ko iščejo krtine, se vzpenjajo v hrib, opazujejo mravljišča in ob tem opravljajo daljše sprehode, ki so predvideni za projekt Mali sonček.

Skupina Navihančkov pa se je skupaj s starši odpravila na sprehod skozi Breg. Otroci so raziskovali okolico, odrasli pa smo uživali ob prijetnem klepetu in vremenu. Tudi Navihančki spoznavajo, kako ostati zdrav. Poleg tega, da hodijo na krajše sprehode (gre za jaslično skupino), se veliko igrajo na igrišču, spoznavajo, kako pravilno umivati roke, ter okušajo različno hrano, predvsem sadje in zelenjavo …

Lepe dopoldneve skupaj preživljamo na našem igrišču, kjer se otroci vozijo s poganjalčki, se igrajo z mivko, spuščajo po toboganu ter razvijajo ravnotežje s hojo po hlodih, ki nam jih je priskrbel hišnik Marjan.


 

Strokovne delavke enote Sonček

 

Oglejte si tudi