Borovnica

DANES
20°C
10°C
JUTRI
19°C
13°C
Oceni objavo

Javni poziv za podelitev občinskih priznanj

Na podlagi 3. člena Odloka o občinskih priznanjih Občine Borovnica (Ur. l. RS, št. 23/07) Občina Borovnica objavlja

JAVNI RAZPIS

za podelitev občinskih priznanj Občine Borovnica za leto 2015.

Priznanja, ki jih podeljuje občina Borovnica so:

  1. Zlata plaketa Občine Borovnica

Je drugo najvišje občinsko priznanje. Ima pomen zahvale in priznanja za dolgoletno uspešno delo na različnih področjih. Podeljuje se tistim posameznikom, organizacijam in skupinam, ki so dosegli izjemne uspehe in dosežke na svojih področjih delovanja v daljšem časovnem obdobju na vseh področjih ustvarjalnosti in dela. Podeli se največ po dva primera na leto.

  1. Priznanje Občine Borovnica

Je tretje najvišje občinsko priznanje. Ima pomen priznanja za izredne dosežke v zadnjem letu dni. Podeljuje se tistim posameznikom, organizacijam in skupinam, ki so dosegli izjemne uspehe in dosežke na svojih področjih delovanja v obdobju zadnjega leta na vseh področjih ustvarjalnosti in dela. Ima značaj vzpodbude prejemnikom za takšno nadaljnje tvorno delo, ki ima poseben pomen za razvoj in napredek Občine Borovnica. Podeli se največ v dveh primerih letno.

Kandidate za priznanja občine lahko predlagajo občani, posamezniki ali skupine občanov in organizacije. Upoštevani bodo predlogi, ki bodo prispeli na Občino Borovnica  do vključno10. 7. 2015 do 12. ure. Predloge posredujte v pisni obliki na obrazcu, ki ga dobite na Občini Borovnica ali spletni strani Občine Borovnica. Seznam dosedanjih dobitnikov je objavljen v rubriki arhiv. Predlagatelj in kandidat za priznanje ne more biti ena in ista oseba.

O podelitvi priznanj odloča občinski svet na predlog Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja. Slavnostna podelitev priznanj bo ob občinskem prazniku.

 

Številka: 094/0001/2007-30

Datum: 2. 6. 2015

 

 

OBČINA BOROVNICA                                       KOMISIJA ZA MANDATNA

     OBČINSKI SVET                                   VPRAŠANJA, VOLITVE IN IMENOVANJA

                                                                                            Matjaž Ocepek l.r. 


Oglejte si tudi