Borovnica

DANES
21°C
15°C
JUTRI
21°C
13°C

V PGD Borovnica se veliko dogaja

Prvo septembrsko nedeljo je v Bohinjski Bistrici potekalo tekmovanje veteranov in veterank. Udeležili sta se ga kar dve ekipi PGD Borovnica – ekipa veteranov, ki se takšnih tekmovanj redno udeležuje, prvič pa je odšla tekmovat tudi nova ekipa veterank. Veterani so se v močni konkurenci uvrstili na odlično 5. mesto, veteranke pa so se s svojega prvega tekmovanja vrnile kar s pokalom, dosegle so namreč 2. mesto! To jim je dalo še več zagona za prihodnje tekme, trenutno se namreč obe ekipi pod budnim očesom mentorja Vilija vestno pripravljata na tekmovanja v jesenskem delu.

Borovniške ekipe pa se lahko odslej na tekmovanja pripeljejo v novem, sodobnem in lepem moštvenem vozilu, ki smo ga prevzeli na letošnjem Dnevu borovnic. Ob tem se želimo člani PGD Borovnica še enkrat zahvaliti vsem, ki ste si prišli ogledat naš program in ste kupili gasilske srečke. Hvala, ker nas podpirate!

Oktobra se bodo sicer spet začele vaje za mlade gasilce, na katerih izvajamo gasilske veščine in ponavljamo gasilsko tematiko. Oktober je mesec požarne varnosti, ki je letos še posebej namenjen ozaveščanju ljudi o ravnanju z gasilniki, čemur bomo v PGD Borovnica tudi pri vzgoji mladih namenili posebno pozornost. Vse mlade, ki vas gasilstvo veseli, vabimo, da se nam pridružite. Za več informacij nam lahko pišete na e-naslov pgdborovnica@gmail.com ali pokličete poveljnika Jaka Mihevca na 031 818 470. 

 

Za PGD Borovnica

Saša Mevec

 

Oglejte si tudi