DANES
20°C
12°C
JUTRI
23°C
7°C
Oceni objavo

Novičke iz Sportine turizma

Obnovljeni fasadi Hotela Krim in Hostla Vila Viktorija

V letošnjem letu smo v Sportina Turizmu nadaljevali z, v letu 2014 začetimi, obnovitvenimi deli naših objektov: Vile Prešeren, Hotela Ribno, Hotela Krim in Hostla Vila Viktorija.  Za letos jih zaključujemo z obnovitvami fasade Hotela Krim ter Hostla Vila Viktorija.

Nagradna igra Kluba Sportina Turizem

Domačini ste zagotovo opazili simpatične promotorke Kluba Sportina Turizem, ki ob sončnih vikendih pred Vilo Prešeren predstavljajo naš Klub Sportina Turizem, ki nudi mnogo ugodnosti tudi za vse Blejce. In prav domačine lepo vabimo tudi k sodelovanju v naši nagradni igri, ki poteka v K-baru (Hotel Krim) do 16.6.2015, ko bomo žrebali kar odličnih nagrad!

Otvoritev poletne turistične sezone s Sportino Turizem

14.6.2015, od 12. ure dalje, vabljeni na promenado in v park pri Vili Prešeren, da skupaj otvorimo poletno turistično sezono. Pripravili smo pester program, kjer bo z animacijo in delavnicami poskrbljeno za najmlajše obiskovalce, medtem ko bodo lahko vsi ostali uživali v barmanskem šovu ter osvežilnih koktejlih, pripravljenih prav za to priložnost. Poskrbljeno bo za kulinarično ponudbo, predstavitve novosti v Sportini Turizem ter živo glasbo.

 

Zvočna kopel z gongi v Hotelu Ribno

Novost v Hotelu Ribno so tudi zvočne kopeli z gongi, ki bodo potekale čez celo poletje, v lepem vremenu zunaj, v objemu narave, v primeru slabšega vremena pa v eni izmed dvoran hotela. Zvočna kopel z gongi poteka 90 minut, v tem času ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo odejo in blazino. Naslednja zvočna kopel bo 20.6. ob 18. uri.

 

Manca Dežman, Sportina turizem Bled

Oglejte si tudi