DANES
24°C
6°C
JUTRI
24°C
9°C
Oceni objavo

Kratke novičke iz Sportine Turizma

Svetovno znani zdravilec Maksim Osipov v hotelu Ribno

Med 9.5. in 15.5. bo v hotelu Ribno ponovno gostoval Maksim Osipov, magister ljudske medicine iz Akademije za zdravilstvo v Moskvi. Osipov je leta 2002 pridobil svetovno licenco za zdravilstvo in velja za enega izmed desetih najboljših zdravilcev na svetu. Dosega zavidanja vredne rezultate pri številnih boleznih in težavah, kot so glavoboli, bolečine v hrbtenici, sklepna in revmatska obolenja, problemi s prekrvavitvijo, bronhitis, psihične in imunske težave, Downov sindrom, paraplegične in diabetične težave, zvišan krvni tlak, cerebralna paraliza, dioptrija, stres, možganska kap in srčni infarkt, motorične in druge težave otrok...Rezervacije za terapije sprejemamo v hotelu Ribno na tel: 04 578 31 00 ali preko maila: info@hotel-ribno.si

Ponovno odprtje hostla Vila Viktorija

S 1. majem v novo poletno sezono ponovno vstopa hostel Vila Viktorija, ki so ga mladi obiskovalci Bleda v prejšnjih letih že sprejeli za svojega in mu podelili visoke ocene.  V hostlu, ki se ponaša z 11 sobami in 60 ležišči, se bodo čez celo poletno sezono odvijali številni dogodki, od zabavnih, izobraževalnih do športnih, letos pa bo še posebej obogaten gostinski del ponudbe.  Za vse aktualne dogodke nas lahko spremljate na naši Facebook strani, kjer nas najdete pod Hostel Bled Vila Viktorija.

Potopisno predavanje o Indijski Himalaji v hostlu Vila Viktorija

V sredo, 18. maja 2016, ob 19.00 uri, se boste v hostlu Vila Viktorija lahko podali v Indijsko Himalajo! S slikami in zgodbami se boste sprehodili po življenju v gorskih vaseh, ki v deželi tisočerih obrazov predstavlja obraz spokojnosti, umirjenosti in preprostosti. Iz himalajskih vasi boste zavili tudi na višje, po poti trekinga iz zelene doline Parvati v puščavsko dolino Pin. Morda vas prav ta večer prepriča, da tudi sami obiščete magično Himalajo, zato vabljeni na indijsko, himalajsko in pohodniško obarvano avanturo, na katero vas bo popeljala izkušena popotnica Barbara Kuhar.

Pozdrav poletju v Vili Prešeren

V Vili Prešeren bomo v sodelovanju z vinarstvom Ščurek, 22.5. s slavnostnim potopom vin pozdravili poletje in odprli novo poletno sezono na Bledu. Od 12h dalje se bo odvijal pester program, obiskovalci bodo lahko degustirali vina, uživali ob živi glasbi, si pogledali ponudbo na stojnicah ter pokramljali s promotorji žlahtne kapljice, vinskimi vitezi. Ob 17h bo sledila potopitev vinskih steklenic, ki bodo ponovno zagledale luč dneva šele čez eno leto, popestrila pa jo bosta Urška in  povodni mož. Lepo vabljeni!


Oglejte si tudi