Bled

DANES
22°C
8°C
JUTRI
18°C
10°C
Oceni objavo

Moj klub

Prvega septembra Moj klub vstopa v šesto sezono. Smo dokaj mlado športno društvo, pa vseeno se lahko pohvalimo z mnogo uspehi. Za največji uspeh si štejemo, da se pri nas športno udejstvuje mnogo Blejcev, od najmlajših do najstarejših, s čimer pripomoremo k bolj zdravemu načinu življenja celotne populacije.

To spodbujamo tudi z raznimi akcijami. Teden dni smo preživeli brez sladkorja in si za nagrado prislužili majice, imeli smo tekmovanje v ‘planku’, na katerem sta zmagali deklici, ki sta držali kar 15 minut! Obe sta plesalki, kar pomeni, da so naši plesalci v vrhunski kondiciji. To so pokazali tudi na letošnjem državnem prvenstvu, na katerem smo dosegli odlične rezultate, oba trenerja (hip hop in jazz balet), ki sta tudi tekmovalca, sta bila pokalna prvaka Slovenije. Z letom 2015 smo se registrirali pri Plesni zvezi in tekmujemo pod svojim imenom. Za boljšo pripravljenost tekmovalcev smo dodali v program tudi gimnastiko in akrobatiko. Oba programa otroci z navdušenjem obiskujejo.

 

Tekmujemo in imamo že kar nekaj medalj tudi iz karateja in kick boxinga. V našem klubu sicer ni pomembno samo tekmovanje, lahko se odločite za rekreativno pot in se pokažete na naših predstavah, nastopih in prireditvah. Vsako leto sodelujemo oz. organiziramo nekaj že tradicionalnih prireditev. V prejšnji sezoni smo uspešno izvedli baletno predstavo Labodje jezero, z nekaterimi točkami iz predstave smo tudi popestrili gala večerje v hotelih. S predstavo smo razveselili veliko otrok po vrtcih, brezplačno smo jo odplesali tudi otročkom v bolnišnici kot darilo za novo leto.

 

V prihajajoči sezoni vas bomo razveselili s predstavo ‘Jelkina želja’, ki jo bomo zaplesali  v Festivalni dvorani 22. decembra. 29. in 31. oktobra vas bomo strašili na gradu, 12. decembra pa vas vabimo na Pravljično pot in krasitev novoletne jelke, 28. junija bo zaključna predstava v Festivalni dvorani.


 

V sezoni 2015/16 bomo nabirali kondicijo na naših programih. Za otroke pripravljamo hip hop, break dance, jazz balet, klasični balet, sodobni ples, karate, kick box, akrobatiko in gimnastiko, za odrasle pa kickfit, karate, samoobrambo, orientalske plese, cross fit, mojo vadbo, senior, pilates, zumbo, jogo, pole dance, družabne plese in swing. Zabavali se bomo tudi na nepozabnih rojstnodnevnih zabavah.

 

V našem klubu prej ali slej postanemo vsi prijatelji, se družimo, hodimo na morje (smo se ravno vrnili s plesnih priprav v Piranu), skupaj navijamo za naše tekmovalce, se zabavamo… Imamo se odlično! Vabimo vas v naše kroge. Naj Moj klub postane Vaš klub.

 

Mojca Jakopič

Oglejte si tudi