Bled

JUTRI
23°C
7°C
NED.
25°C
7°C
Oceni objavo

Ekskurzija podjetniško-turističnega krožka v hotel Kompas v Kranjski Gori

V torek, 24. maja,  smo se člani podjetniško-turističnega krožka OŠ prof. dr. Josipa Plemlja odpravili na ekskurzijo v Kranjsko Goro. Že drugo leto zapored smo se postavili v vlogo gostov in izkusili gostoljubje in prijaznost v enem izmed tamkajšnjih hotelov. Tokrat smo se odpravili v hotel Kompas.

Prijazno osebje nas je razvajalo na prav vsakem koraku. Že ob prihodu nas je pričakala pomočnica izvršnega direktorja, Mateja Golja. Pozdravne table z imenom naše šole so tudi tokrat naznanile čudovit sprejem z dobrodošlico v obliki koktejlov in sladic v recepciji hotela. Najprej smo si z zanimanjem ogledali fotografije športnikov, ki visijo na stenah recepcije. Opazili smo mnogo svetovno znanih obrazov športnikov, ki so že bivali v tem hotelu. Prišel nas je pozdravit tudi Kekec, ki je s hudomušnimi izjavami poskrbel za dobro voljo.

Gospa Golja nam je razkazala sobe, ki so opremljene s tapetami športnih scen in dogodkov iz kranjskogorskih in planiških tekmovanj. Prav tako smo si ogledali konferenčne dvorane, hotelsko restavracijo in disko v kleti hotela. Celotno izkušnjo smo obogatili še z doživetjem bazenskega kompleksa. Čofotali, plavali in namakali smo se tako dolgo, da smo postali lačni. Okrepčat smo se šli v restavracijo in picerijo Bor. Ogled Kranjske Gore smo zaključili s sprehodom po starem vaškem jedru.

To leto smo že drugič lastnoročno izkusili prijetne občutke, ki se turistu prebudijo ob toplem sprejemu turističnih delavcev. Gostoljubnost vseh v hotelu Kompas je pustila v nas prijetne občutke, ki jih bomo poskušali pričarati tudi takrat, ko bomo kot turistični podmladek vodili naše goste po Bledu. Turizem smo namreč ljudje in uslužbenci hotela Kompas so nam pokazali, da le srčno, natančno in dosledno opravljeno delo v gostu pusti dober vtis in zadovoljstvo.

V imenu podjetniško-turističnega krožka se zahvaljujemo Turističnemu društvu za sofinanciranje prevoza in osebju hotela Kompas v Kranjski Gori za prijazen sprejem, možnost ogleda hotela ter brezplačno koriščenje njihovega bazena.

Oglejte si tudi