Bled

JUTRI
22°C
4°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Dobili smo odsevne jopiče

Skrb za varnost je ena temeljnih prioritet blagovne znamke Goodyear po vsem svetu. Poleg vlaganj v inovativno tehnologijo, s katero proizvajajo tehnološko dovršene in varne pnevmatike, pa v zadnjih letih veliko pozornosti in sredstev namenjajo tudi različnim projektom za povečanje varnosti v cestnem prometu. Še posebno skrb namenjajo prav najmlajšim.

Skupaj z njihovimi poslovnimi partnerji so v preteklih letih šolam in vrtcem po vsej Sloveniji podarili že preko 50.000 kosov otroških odsevnih brezrokavnikov. Jani Žemlja iz Vulco servisa Vulkanizerstva Žemlja v Zabreznici je zelo aktiven pri opremljanju lokalnih vzgojno-izobraževalnih enot, zato so ga pri Goodyearu izbrali za ambasadorja varnosti.

Pred kratkim je Osnovni šoli prof. dr. Josipa Plemlja dostavil 60 odsevnih brezrokavnikov in tako otrokom omogočil, da bodo bolj varni v prometu, saj jih bodo vozniki lahko hitreje opazili.

Tudi po tej poti se želi naša šola prijazno zahvaliti g. Janiju Žemlji za podarjene odsevne brezrokavnike, ki jih bodo učenci lahko uporabljali v različne namene. Koristili jih bodo pri izvedbi Kaj veš o prometu, na raznih tekmovanjih in sploh vselej, kadar bo določena ekipa učencev zastopala našo šolo. Veseli smo, kadar je kdo pripravljen pomagati našim učencem, tokrat toliko bolj, ko gre za povečanje njihove varnosti v prometu. Kolektiv OŠ bled

Oglejte si tudi