Bled

DANES
24°C
6°C
JUTRI
21°C
8°C

Tekmovanje Swan Challenge Bled 2017

##VIEWS##

Drsalni klub Labod Bled v letošnjem novembru  organizira že drugo tekmovanje v umetnostnem drsanju za odrasle tekmovalce, ki se z umetnostnim drsanjem ukvarjajo ljubiteljsko. Na tekmovanje se je prijavilo več kot 150 tekmovalcev, ki bodo nastopali tako posamično kot tudi v kategoriji parov. Prihajajo iz skupno 19 držav sveta, tako evropskih kot ostalih, tudi zelo oddaljenih držav sveta. 

Tekmovalni nastopi umetnostnih drsalcev bodo potekali v času od 3. do 5. novembra 2017 v Športni dvorani na Bledu. Vstop za ogled tekmovanj je prost. 

Zadnji dan tekmovanja, v nedeljo, 5. novembra 2017 bodo domači člani Drsalnega kluba Labod Bled in udeleženci tekmovanja Swan Challenge 2017 ob 17.00 uri pripravili posebno drsalno revijo. Revialni nastop bo prikaz dosežkov mladih blejskih drsalcev in bo nedvomno prijetno doživetje za vse gledalce. Veseli bomo vašega cenjenega obiska in vzpodbude s tribun naše domače ledene dvorane.

Podrobnejše informacije o tekmovanju so na voljo na spletni strani: http://www.labod-bled.si/

Kot gostitelji prireditve si želijo, da bi tekmovanje v umetnostnem drsanju SWAN CHALLENGE BLED postala tradicionalna prireditev, zato vas vabijo, da se kot domačini odzovete našemu povabilu in prisostvujete izjemno zanimivim in lepim drsalnim nastopom in tako podprete naša prizadevanja, da Bled postane tudi mesto druženja športnikov v umetnostnem drsanju.

Vljudno dobrodošli!



Oglejte si tudi