DANES
19°C
14°C
JUTRI
22°C
13°C
Oceni objavo

Uspeh ADC plesalcev v Novem mestu

V soboto, 25. 11 .2023, se je na Dolenjskem odvijal festival plesa Dance fest Novo mesto. Plesalci ADC so se ga udeležili v velikem številu, saj sta na tekmo peljala dva polna avtobusa tekmovalcev.

Rezultati so bili vrhunski, saj so se predstavili s popolnoma novimi tekmovalnimi točkami. V prvem delu tekmovanja sta Amelie Zerezghi in Doroteja Rojko osvojili 1. mesto (gold), Leja Messec in izposojena soplesalka iz novomeškega Plesnega studia PNMS Petra Stamenkovič pa v konkurenci starejših članov 2. mesto (gold).

V nadaljevanju tekmovanja pa tudi ostali niso zaostajali z odličnimi uvrstitvami! Bombice so osvojile 1. mesto (elitno srebrno), Tauri 3. mesto (elitno srebrno), Pionirji z novo plesno točko Camp rock 2. mesto (elitno srebrno),  Mladinci 2 s točko Jump off 6. mesto (srebrn ), Mladinci 1 v koreografiji na pesem U glavi 3. mesto (elitno srebrno) ter  Člani s točko Breathe 1. mesto (elitno zlato).

Izjemen uspeh je tudi uvrstitev v večerni del, kjer se predstavijo najboljše točke festivala. V 'malo GALO' sta bila uvrščena para Amelie in Doroteja ter Leja in Petra, 'veliko GALO' pa so si prislužili člani, kjer so osvojili 3. mesto med najboljšimi festivala in osvojili tudi denarno nagrado!!

Čestitke vsem tekmovalcem, pa tudi vsem ostalim zaslužnim za uspehe!

1/13













Oglejte si tudi