DANES
23°C
12°C
JUTRI
25°C
12°C
Oceni objavo

Planinsko društvo Ajdovščina vabi nove  člane

PD Ajdovščina je eno izmed najstarejših planinskih društev v Sloveniji. Ponaša se s tradicijo in mladostno živahnostjo. Najmlajša članica društva ima 4 leta, najstarejši aktivni član pa 87 let.    

Društvo sestavljajo odseki: Mladinski, Vodniški, Alpinistični, Orientacijski, Markacijski, Varuhi gorske narave, GRS, odsek za kulturo, odsek za športno plezanje, Gospodarski odsek in sekcija Kamnje. Vsi odseki in sekcija so aktivni na svojem in društvenem področju. Veselijo se vsakega člana, ki je pripravljen aktivno sodelovati in s svojim delom pomagati pri razvoju odsekov in društva.

Delo društva vodi upravni odbor, ki ni zaprta skupina in se vedno oblikuje ter dopolnjuje. Cilji UO so razvoj društva, ustvarjati društvo prijazno članom in dobro gospodariti s premoženjem društva. Zato so vedno dobrodošli člani, ki bi želeli s svojim znanjem pomagati pri nadaljnjem razvoju in rasti te največje organizacije v Ajdovščini.

Poleg vseh ugodnosti, ki jih nudi Planinska Zveza Slovenije - PZS (ugodnosti najdete na spletni strani PZS https://www.pzs.si/ ), smo v društvu pripravili še zanimiv program izletov po domači in tuji zemlji. Redno vas obveščamo  na FB, spletni strani društva in po e- mailih. Vsak član prejme jubilejno športno majico ter 30 % popust za nakup v Mlinotestovih trgovinah. S plačilom članarine pridobite pravico do koriščenja vseh ugodnosti in nezgodnega zavarovanja na vseh planinskih poteh. Nenazadnje lahko aktivno sodelujete pri oblikovanju in vodenju PD Ajdovščina.


Vsekakor članstvo v PD Ajdovščina se splača, lahko dobiš veliko več kot daš.

Tisti, ki pa bi radi dodatno pomagali društvu, imate več možnosti: lahko namenite del dohodnine, se aktivno vključite v delovanje društva, pomagate pri izvedbi zastavljenih ciljev in po svojih močeh pomagate pri pridobivanju sredstev za izvedbo programov in vzdrževanje planinskih koč.

Za varen korak zbiramo sredstva GRS - Podpornik 10 €, v zameno prejmete nalepko.

Za dodatne informacije smo vam na voljo vsak četrtek od 16h do 18h v pisarni PD Ajdovščina, Gregorčičeva 17. Lahko nam pišete na tajnistvo.pd@gmail.com ,  pdajdovscina@pzs.si ali nas pokličete na GSM: 031 327 953

Damjan Pregelj, predsednik PD Ajdovščina

 

Oglejte si tudi