DANES
21°C
15°C
JUTRI
22°C
15°C
Oceni objavo

Srečanje starejših in težjih invalidov

V septembru smo v Gostišču Štor Nives priredili vsakoletno tradicionalno srečanje za naše starejše in težje invalidne člane. Počasi, kot se v jeseni zbirajo lastovke, da skupaj odletijo, so na prireditev prihajali naši člani. Veseli, da so se ponovno srečali in v pričakovanju razpleta programa je bila dvorana hitro napolnjena. Na dogodek smo povabili tudi naše poverjenike, saj so prav oni glavna vez med člani in društvom.

Navzoče je pozdravila in nagovorila predsednica društva Manica Jerkič. Kulturni program sta popestrili komedijantki, ki sta nam na humorističen način povedali nekaj resnic o dogodivščinah v zrelih letih in ob katerih smo se iz srca nasmejali. Program je dopolnila članica Armanda, ki nam je recitirala svoje stihe. Še posebej smo se spomnili na najstarejša udeleženca srečanja. Vsem prisotnim članom smo izročili spominska darilca, ki jih je ročno za ta dogodek izdelala naša članica. Sledil je družabni del programa, ki smo ga v prijetnem vzdušju zaključili z odlično večerjo.

Mnogi naši člani, ki so bili povabljeni na to srečanje, se zaradi svoje bolezni, ki jim kroji njihov vsak dan, dogodka niso mogli udeležit. Vse te člane bodo poverjeniki društva obiskali ob novem letu.

Kot hitro mine poletje in lastovke odletijo, tako je hitro minil čas našega skupnega druženja. Vodila nas je misel, da se čez leto dni ponovno srečamo.

 

Društvo invalidov Ajdovščina – Vipava

Oglejte si tudi