DANES
25°C
9°C
JUTRI
25°C
10°C
Oceni objavo

Dedek Mraz obdaroval

v organizaciji Društva Sožitje je 20. decembra, v večernih urah, v VDC Ajdovščina (enota VDC Ajdovščina - Vipava) potekalo obdarovanje članov društva.
Najprej so nas s svojim nastopom razveselili tamburaši iz Vipave. Po nastopu tamburašev je sledil nastop naših članov društva, ki so odigrali kratko dramsko igro z naslovom Zvezdica želja. Po odigrani dramski igri o toplih, preprostih, iskrenih želja in o medčloveški svetlobi, je končno napočil prihod dedka Mraza. Med obdarovanjem članov za dedka Mraza je naše člane nenapovedano obiskal tudi priljubljeni Primož Forte – bolj znan kot Avguštin ali Gušto iz zelo priljubljene serije Ena žlahtna štorija. Z večino od članov društva se je v nadvse veselem vzdušju slikal, jim razdelil kartice z avtogramom in se na koncu v objemu toplega pozdrava tudi poslovil.

Program pa se je odvijal naprej. Dedek Mraz je nadaljeval z obdarovanjem. Ob koncu programa je svoje mesto našla še glasba Maura Deferrija. Ob radoživem igranju in petju smo nekaj pojedli in popili, počasi napolnili plesišče ter veselo in radostno zaplesali.

1/4




Ja, in tudi vam veliko daril medsebojne radosti, širokega veselja, iskrene ljubezni.

 

Katja Krkoč in Danijela Deferri,

Društvo Sožitje Ajdovščina - Vipava

Oglejte si tudi