DANES
22°C
12°C
JUTRI
19°C
14°C
Oceni objavo

Sproščujoča OAZA v Ajdovščini

Dolgoletni bar Pulsus na ajdovskih Policah se je v pričakovanju pomladi in v njenem imenu očedil, očistil, popravil, prebarval, obogatil, nadgradil, polepšal in nazadnje prelevil v Oaza caffe, pod vodstvom Mateja Furlana. Uradna otvoritev bo v petek, 17. aprila, s skupino Balkan boys.

Matej ima z vodenjem bara že kar nekaj izkušenj, saj je imel v najemu lokal v Ljubljani. Ko pa se mu je ponudila priložnost, da se vrne domov, tega ni mogel zavrniti. Poleg tega mu je lokacija na Policah čudovita in si jo je od nekdaj želel. Pravi, da je sproščujoča točka, kjer se lahko umakneš iz mesta. Veliko prostora in zelenja, fitnes in zunanji bazen v neposredni bližini, parkirišče in umirjena lokacija tvorita popolno kombinacijo.

Oaza caffe je kot športna kavarna odprla vrata že 9. februarja, vendar so z uradno otvoritvijo počakali, da bi bilo vse pripravljeno, pa tudi, da bi bilo lepše vreme.

»Zdi se mi primerno, da če nekaj prevzameš oziroma, če zastaviš nov koncept delovanja z novo podobo, da to zapečatiš z uradno otvoritvijo. Želim obvestiti ljudi o tem, jim novo idejo predstaviti ter seveda povabiti na otvoritev. Upam, da se bo ta, naša nova zgodba, začela tudi razvijati in predvsem želim, da bi ajdovci ta lokal spoznali kot prijeten, prijazen, z različno ponudbo in da bi ga seveda vzeli za svojega.«

1/2


Otvoritev bo potekala v petek, 17. aprila, kjer bodo z norimi balkanskimi/etno/jazz ritmi Balkan boys uradno oživeli nov utrip lokala.

Matej še pove, da njihova prioriteta niso 'velike žurke', a vseeno se bodo potrudili poskrbeti za tematsko različne in zanimive dogodke.

AK

Oglejte si tudi