DANES
22°C
9°C
JUTRI
22°C
10°C
Oceni objavo

Nagradni natečaj 'Jaz in moja prihodnost'

Vabimo mlade ustvarjalce med 6. in 15. letom, da sodelujejo v nagradnem ustvarjalnem natečaju 'Jaz in moja prihodnost'. Natečaj je likovni, literarni in fotografski; namenjen je razmišljanju o lastni prihodnosti ali (domišljijski) prihodnosti sveta, v katerem živimo.

Tovrsten natečaj organiziramo že drugo leto, saj smo lani z natečajem 'Jaz in knjiga' dosegli izjemen odziv med mladimi – sodelovalo je kar 100 učencev iz občin Ajdovščina in Vipava ter 19 mentorjev. Zelo lepo vabljeni, da tudi letos mentorji - starši in učitelji - spodbudite mlade umetnike k ustvarjanju na razpisano temo. Poleg likovnim in fotografskim vsebinam, bi posebno spodbudo radi dali tudi literarnemu delu natečaja, saj opažamo med mladimi upad sodelovanja na tem področju.

1/2


Rok za oddajo del je 15. september 2022, pošljite jih na elektronski naslov info@mdpm-ajdovscina.si. Po tem datumu bo zasedala strokovna komisija in najboljše izdelke vključila v oblikovanje koledarja Medobčinskega društva prijateljev mladine Ajdovščina za leto 2023. Koledar bodo avtorji objavljenih del prejeli kot nagrado. 

Se že veselimo vaših umetnin, prisrčno vabljeni! 

Oglejte si tudi