Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
7°C
NED.
24°C
8°C
Oceni objavo

ZAUPANJE SEBI - ZAUPANJE ŽIVLJENJU

Ko zaupaš sebi, zaupaš življenju. Naše srce vedno ve, kaj je dobro in prav za nas, nenehno nam prišepetuje svoje odgovore in navodila za našo pot.

Včasih se nam v življenju zazdi, da pridemo do točke, od koder ne vemo ne kod ne kam. Že tolikokrat smo poizkušali in se trudili slediti eni, pa drugi poti, da bi našli svojo srečo, pa vendar imamo občutek, kot da se nenehno vrtimo v istem krogu. Poslušamo mnenja strokovnjakov, dobronamerne nasvete prijateljev, prejemamo ljubečo skrb svojih najbližjih, a prave rešitve kot da ni ... so samo kratkotrajni obliži, pod katerimi rane še vedno so. 


Ko pa začnemo iskati rešitve, odgovore in vse, kar potrebujemo za svoje življenje, pri nas samih, se marsikaj spremeni - ker se sprememba zgodi pri samih temeljih. 


Tako vse bolj gradimo trden most do samega sebe, si vedno bolj zaupamo, vse bolj sprejemamo in se vedno bolj ljubimo ... ko ugotovimo, da imamo tisto, kar nenehno iščemo v svoji okolici, pravzaprav sami - vse, kar potrebujemo, da v sebi izpolnjeni živimo, pa naj bo to radost, varnost, sprejemanje, ljubezen, bližina, nežnost, toplina, dobrota, radodarnost, milina, … 


In najlepše je, ko ugotovimo, da ko to enkrat imamo in si znamo dati sami, takrat na povsem naraven način to dobimo tudi iz okolice in od drugih ljudi. Ker naše življenje je odsev tistega, kar nosimo v sebi.


Naj bo to najlepši, najsrečnejši in najsvetlejši odsev za vsakogar od nas!


S & S, Srčni žarki


Oglejte si tudi