Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
6°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

PRVA ZAKLJUČNA ŽOGA SEVNIŠKIH FUTSALERJEV

Po dveh gostovanjih pri ''graščakih'' v kvalifikacijah za 1. slovensko futsal ligo se je serija preselila v Sevnico. Na krilih navijačev so Sevničani vknjižili drugo zmago in so le še korak oddaljeni, do vstopa med elito najboljših klubov v Sloveniji.
Po nervoznem začetku je gostujočo mrežo v tretji minuti načel Nečemer, ki je izkoristil zmedo v gostujočem kazenskem prostoru in spretno posal žogo med nogami gostujočega vratarja. Gostje so poskušali s streli od daleč prebiti granitno obrambo domačinov, vendar so bili neuspešni. V 11. minuti je sledil ''snajpersko'' natančen strel Kranjčeviča, ki se je nenadoma odločil za strel iz 12 metrov, žoga pa je s pomočjo vratnice končala v mreži. Sevničani bi lahko do konca polčasa rezultat še povečali, izkazal pa se je gostujoči vratar.

Gostje so v drugem polčasu zaigrali bolje in Goltnik je po štirih minutah izkoristil nepazljivost v domači obrambi ter premagal Zakška. Posavčani so po prejetem zadetku pokazali pravi karakter in igro, ki jih je krasila skozi celo sezono. Razigral se je Martič in po samostojnem prodoru obrisal pajčevino v notranjem zgornjem desnem kotu gostujočih vrat. Nazarčani so ponovno zaigrali z vratarjem v polju, kar je izkoristil hitri Krnc, ki je na svoji polovici ukradel žogo, preigral gostujočo obrambo in povišal izid na 4:1. Ko je svoj drugi zadetek prispeval še Kranjčevič je bilo dvoma o zmagovalcu konec, čeprav je v zadnji minuti zadel vratar Alić. Martič pa je bil zadnji strelec na tekmi za končnih 6:2.

KMN Sevnica ima prvo zaključno žogo v svojih nogah že ta petek 5.4.2013 ob 19 uri, ko bodo gostili 4. kvalifikacijski tekmo za 1. slovensko futsal ligo, saj v zmagah vodijo 2:1, serija pa se igra na tri dobljene zmage.

Oglejte si tudi