Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
12°C
ČET.
22°C
12°C
Oceni objavo

KMN Sevnica: za konec še kolajna

Za sevniškimi malonogometaši je izjemna sezona. Ne samo, da so izpolnili cilje uprave pred sezono, ampak so posegli tudi po odličjih.
DRŽAVNO PRVENSTVO U21 1. MESTO

Če je bilo v lanski sezoni za koga presenečenje, da so sevniški mladinci prvič postali državni prvaki v kategoriji U21, je bilo letos težje, saj se je to od njih pričakovalo. Do izraza je prišlo kvalitetno delo z mladimi pod taktirko Mitje Jonteza, ki je tekme v 1.SFL pričenjal z mladinsko četvorko. Kilometrina težkih tekem je pokazal odraz kvalitete v dveh finalnih tekmah, kjer so Stripyu nasuli kar 9 golov in kapetan Krnc je drugič zapored dvignil pokal državnih prvakov U21.

 

POKAL TERME OLIMIA 2. MESTO
Že uvrstitev na zaključni turnir pokalnega tekmovanja je ekipa izpolnila začrtan cilj. Z borbeno igro so dokazali, da se lahko kosajo z najboljšimi klubu v državi. Preko favorizirane ekipe KMN Oplast Kobarid so se prebili v finale, kjer pa so priznali premoč FC Litiji.

 

1.SLOVENSKA FUTSAL LIGA 3. MESTO
Lani še v drugi ligi letos pa že med najboljšimi v državi. Že po rednem delu je KMN Sevnica zasedala tretje mesto prvenstvene lestvice. Sledila je končnica, kjer so v četrtfinalnem obračunu v treh tekmah dvakrat zmagali KMN Dobovec Trgovine Jager in si priigrali polfinale s starim znancem Oplastom iz Kobarida. Po treh porazih jim je ostala borba za bron, kjer so si na gostovanju v Tolminu proti KMN Puntar priigrali neulovljivo prednost pred povratnim srečanjem v Sevnici. Doma so sicer izgubili, vendar je zmagovalca odločal boljši izid iz obeh srečanj, ki pa ga je Sevnica dobila s 5:3.

 

Zahvala gre vsem sponzorjem, donatorjem in podpornikom kluba, ki so pripomogli k odličnim dosežkom posavskega futsal kluba. Ne smemo pozabiti tudi na zveste navijače, ki so na domačih tekmah ustvarili peklensko vzdušje in bili 6. igralec domače zasedbe.

 

Igralci gredo na zaslužen počitek, uprava kluba pa na delo, saj bo nova sezona kmalu tu.

 

Foto galerijo in izjave zadnje tekme si poglejte na klubski spletni strani ali socialnem omrežju.

 

AJDE SIUNCA!

Oglejte si tudi