Občine: Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica Občine: Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče-Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale Občine: Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova-Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Litija, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika Občine: Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna Občine: Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren-Kostanjevica, Nova Gorica, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Tolmin, Vipava Občine: Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej Občine: Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog-Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk Občine: Ankaran, Divača, Hrpelje-Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana Občine: Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi Občine: Bistrica ob Sotli, Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec Občine: Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica Občine: Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas-Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica Šentilj
DANES
20°C
10°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

TRADICIONALNI DOBRODELNI KONCERT 2017

KRAJEVNA ORGANIZACIJA RDEĆEGA KRIŽA ŠENTILJ

 

 

je 19.01.2017 organizirala 13. dobrodelni koncert v igralno zabaviščnem centru MOND v Šentilju za pomoč družinam v stiski.

Želja nekomu pomagati je pogojena z dobrim organizacijskim odborom in dovolj finančnih sredstev. V času, v katerem živimo je vse več revščine, kljub temu, da nas po medijih obveščajo, da smo se prebili iz krize in da se odpirajo nova delovna mesta. REALNOST JE ŽAL DRUGAČNA. Vse več ljudi živi na pragu revščine in se le težko prebija iz meseca v mesec. Denar, ki ga ima Krajevna organizacije RK Šentilj na voljo za izvajanje svojega poslanstva, ne zadostuje za pomoč vsem, ki sami ne zmorejo več.

 

Zato se je znova pripravil večer z znanimi glasbenimi izvajalci, ki so nastopili brez honorarja, z namenom, da se zberejo sredstva za pomoč občanom v stiski. Z vašo pomočjo, spoštovani občani in občanke in s pomočjo vseh drugih, ki obiskujejo koncerte, je KO RK Šentilj tudi letos pridobila dovolj sredstev za pomoč občanom v stiski.

 

Vsi tisti, ki ste si vzeli čas in prišli tisti četrtek v zabaviščni center MOND, pa ste preživeli v družbi priljubljenih izvajalcev prijeten večer, uživali ste ob dobri glasbi in kar je zelo pomembno, pomagali s svojimi prispevki, da se bo lahko izvajal program pomoči vsem, ki so v stiski.

 

Na letošnji prireditvi so nas zabavali in nasmejali: Samir Kobler, Anita Kralj, Sašo Dobnik in Nataša Medved, Omar Naber, Tanja Žagar in Modrijani. Vso prireditev pa je s humorjem začinil še dolgoletni in nepogrešljivi voditelj koncerta Saša Šauperl.

Organizator je zadovoljen z rezultatom koncerta, saj je, razen tega, da so zbrana sredstva presegla pričakovanja, nagrajen tudi z zadovoljnimi obiskovalci, ki so, kot pravi večina, uživali v programu, kot vsa leta doslej.

KO RK Šentilj se bo tudi v bodoče trudila na vse načine pomagati ljudem v stiski v ožji in širši skupnosti. Tako tečejo že prve aktivnosti za organizacijo 14. Dobrodelnega koncerta v januarju 2018, na katerega ste seveda že prisrčno vabljeni.

 

 

KO RK Šentilj

Stanislav Žebela

Oglejte si tudi