Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C

Zaključni brevet sezone 2013

##VIEWS##
Organizator: KD TEAM 753
Vstopnina: 10€
http://www.randonneurs.si/
Predprijava preko spleta do vključno 26.9., na licu mesta je cena 15€.

Športno društvo Randonneurs Slovenija vas vabi na zaključni brevet sezone 2013, ki bo to soboto 28.9.2013 v Dobrovi pri Ljubljani. Vreme bo lepo jesensko, družba prava, razdalja pa tudi pravi izziv za ljubitelje kolesarjenja, ki si radi postavijo malce težje izzive.

Start breveta v dolžini 209km bo pred lokalom Piksna v Dobrovi (Ulica Vladimirja Dolničarja 2, Dobrova) ob 8.uri zjutraj. Trasa je naslednja: Dobrova - Podpeč - Ig- Želimlje - Turjak - Žlebič - Sodražica - Bloke - Cerknica - Planina - Kalce - Idrija - Cerkno - Trebija - Žiri - Smrečje - Horjul - Dobrova, časovni limit pa 13 ur in 20 minut. Trasa ima nekaj vzponov, s svojimi 1900m višinske razlike pa ni med bolj zahtevnimi.

Tempo bo zadnjemu brevetu v sezoni primeren, torej bolj pogovorni, kot vedno pa lahko pričakujemo, da se bodo že po prvem vzponu na Turjak izoblikovale skupinice glede na pripravljenost. Dobrodošli vsi v soboto zjutraj, po zaključenem brevetu pa se bomo vsi skupaj še malce zadržali v lokalu Piksna in nazdravili uspešni sezoni.

Oglejte si tudi