Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Levstikova pot: Popotovanje od Litije do Čateža bo v soboto, 15.11.2014

Spoštovani prijatelji Levstikove poti!

POHOD V SOBOTO, 15. NOVEMBRA BO ZANESLJIVO V VSAKEM VREMENU, IZVEDEN Z ENAKIM PROGRAMOM KOT JE BILO PREDVIDENO!

Najprej se vam zahvaljujemo za razumevanje, ker smo bili izključno zaradi posledic močnega deževja (poplav) primorani prestaviti 28. popotovanje po Levstikovi poti na soboto, 15. novembra 2014. Zagotavljamo vam, da v soboto pripravljamo enak program kot je bil predviden. Hvala vsem, ki ste delili naše sporočilo in obveščali svoje prijatelje.

Žal nam je tudi, da se zaradi prestavitve pohoda na prihodnjo soboto prireditve ni mogel udeležiti Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije, da bi zasadil drevo v Levstikovem sadovnjaku.

Naj povemo, da pohod 15.11.2014 bo, saj bo vreme veliko bolj prijetno za hojo. Varnost udeležencev in nenazadnje solidarnost s stotinami Slovencev, ki so in še vedno rešujejo premoženje in odpravljajo posledice poplav v Sloveniji, smo postavili pred interese tradicije, da Levstikov pohod še nikoli doslej ni bil odpovedan ali prestavljen. In res hvala vsem, ki to sprejemate z razumevanjem.

 

Letos se je akciji pridružilo tudi Območno združenje rdečega križa Litija in denar bomo skupaj zbirali tudi prek SMS donacij. Z vsakim poslanim SMS uporabniki mobilnih telefonov vseh slovenskih mobilnih operaterjev lahko prispevajo po 1 €. To storijo tako, da na številko 1919 pošljejo ključno besedo LITIJA, pošljejo  pa lahko neomejeno število SMS sporočil.

Zatorej lepo vabljeni in dobrodošli v soboto, 15. novembra 2014 na 28. popotovanje po Levstikovi poti. 

Zavod Levstikova pot

 

Vir: www.levstik.si 

Oglejte si tudi