DANES
24°C
12°C
JUTRI
26°C
10°C
Oceni objavo

Pogoji za brezplačno uporabo plakatnih mest za volilno kampanjo za volitve v evropski parlament 2024

Občina Šempeter - Vrtojba objavlja pogoje za brezplačno uporabo plakatnih mest za volilno kampanjo za volitve v evropski parlament 2024.

  1. Občina Šempeter - Vrtojba bo organizatorjem volilne kampanje brezplačno zagotovila oštevilčena plakatna mesta na dveh lokacijah v Šempetru pri Gorici in dveh lokacijah v Vrtojbi s posamezno plakatno površino 0,7 m x 1 m.
  2. Organizatorji volilne kampanje morajo vlogo za uporabo brezplačnih plakatnih mest poslati najkasneje do 6. 5. 2024, do vključno 12. ure, na elektronski naslov Občine Šempeter - Vrtojba: info@sempeter-vrtojba.si.
  3. Javno žrebanje oštevilčenih plakatnih mest bo 8. 5. 2024, ob 9. uri v sejni sobi Občine Šempeter - Vrtojba, Trg Ivana Roba 3 a, v Šempetru pri Gorici.
  4. V kolikor bo organizator volilne  kampanje  vlogo oddal po izteku roka, se mu bo omogočilo uporabo brezplačnega plakatnega mesta, v kolikor bodo le ta še prosta, in sicer po vrstnem redu prispelih vlog.
  5. Na drugih lokacijah je možno plakatiranje na plačljivih plakatnih mestih v skladu z Odlokom o upravljanju z objekti in napravami za oglaševanje v Občini Šempeter - Vrtojba (Uradni list RS, št. 74/2020).
  6. Plakatiranje na plakatnih mestih bo mogoče od 10.5.2024 dalje. Organizatorji volilne kampanje dostavijo plakate na sedež občine. Plakate namešča in odstranjuje Režijski obrat občine Šempeter - Vrtojba.
  7. Organizatorji volilne kampanje morajo v vlogi za uporabo brezplačnih plakatnih mest navesti ime in priimek odgovorne osebe za pripravo plakatov in kontaktno telefonsko številko.
  8. Za odstranitev plakatov, nameščenih v nasprotju z navedenimi pogoji, je pristojen Režijski obrat Občine Šempeter - Vrtojba, ki plakate odstrani na stroške organizatorja volilne kampanje.

Oglejte si tudi