Ptuj

DANES
18°C
11°C
JUTRI
22°C
14°C

zaposlitev

Podravska regija
Ponedeljek, 20. Maj. 2024

Delavec za diamantno rezanje in vrtanje betona (m/ž)

Si želite novih izzivov v uspešnem podjetju s 40-letno tradicijo, ki na podlagi dolgoletnih izkušenj zagotavlja kakovostno in strokovno izvedbo storitev? Ste natančni, samostojni in imate izkušnje z diamantnim rezanjem? Vabimo vas, da se prijavite na prosto delovno mesto in se pridružite povezani ekipi strokovnjakov! ...
Podravska regija
Ponedeljek, 20. Maj. 2024

Elektrikar (m/ž)

Si izkušen vzdrževalec na elektro področju, ki išče dinamično delovno okolje, kjer lahko svoje tehnično znanje in veščine uporabi v praksi? Te zanima delo pri podjetju, ki svojim zaposlenim vsako leto izplača božičnico ter kvartalne bonuse? Potem ne odlašaj s prijavo na prosto delovno mesto "Elektrikar (m/ž)" in postani ključni člen ...
Podravska regija
Sreda, 22. Maj. 2024

Nastavljalec proizvodnih naprav

Za našega naročnika, uspešno živilsko proizvodno podjetje, iščemo Upravljalce proizvodnih naprav (m/ž) v Mariboru. Zaželjene izkušnje, niso pa pogoj.
Podravska regija
Sreda, 22. Maj. 2024

Operater proizvodnih linij in naprav (m/ž)

Dopust je rezerviran, sedaj pa je čas da svoje misli usmerite še v iskanje nove zaposlitve! Iščemo nove sodelavce v proizvodnji enega izmed vodilnih podjetij v prehrambni industriji. Če si želite takojšnje zaposlitve in enoizmenskega dela, pohitite s prijavo!
Podravska regija
Četrtek, 23. Maj. 2024

Upravljalec strojev II (M/Ž) na lokaciji Maribor

Radi delate v timu in vas motivira doseganje skupnih ciljev? Vas zanima proizvodnja abrazivov in vam je skrb za varnost na delovnem mestu pomembna? Vas veseli izdelava izdelkov na različnih strojih? Potem je pred vami razpis za delovno mesto, na katerem ne boste le zadovoljni, temveč tudi uspešni.
Podravska regija
Četrtek, 23. Maj. 2024

Pomočnik operaterja v Mariboru

Pomočnik operater pri komunalnih delih v Mariboru (TERENSKO DELO NA GRADBIŠČIH).
Podravska regija
Četrtek, 23. Maj. 2024

Operater odtokov v Mariboru

Opis delovnega mesta: Operater odtokov v Mariboru (vzdrževanje odtočnih sistemov, pregledi s kamero, lociranje cevnih vodov, terensko delo). Gre za zanimivo terensko delo, ki ga po uspešno zaključenem uvajanju izvajate samostojno.