Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
0°C
JUTRI
17°C
4°C

zaposlitev

Jugovzhodna Slovenija
Sreda, 29. Marec. 2023

Terenski komercialist (m/ž) za Stahlgruber

Trenkwalder kadrovske storitve d.o.o.
  • možnost dodatnih nagrad na podlagi doseženih rezultatov prodaje,
  • podporo s strani uprave Stahlgruber in področnih vodij,
  • kvalitetno uvajanje v delo, možnost razvoja osebnih in strokovnih kompetenc.
Moja Zaposlitev
Jugovzhodna Slovenija
Četrtek, 06. April. 2023

Prodajalec-blagajničar (m/ž) PE Novo mesto

Tvoje naloge bodo: priprava in prodaja blaga, svetovanje in pomoč kupcem pri izbiri izdelkov, skrb za sveže sadje ter zelenjavo, priprava in peka pekovskih izdelkov, dopolnjevanje polic z blagom, ohranjanje čistoče ter urejenosti prodajnih polic in trgovine, blagajniško poslovanje.
Moje Delo
Jugovzhodna Slovenija
Torek, 11. April. 2023

Samostojni nabavnik (m/ž)

V svoje vrste vabimo nabavnika (m/ž), ki bo odgovoren za nabavne postopke na področju nabave storitev ali materiala. Osnovno poslanstvo nabavne funkcije je zagotavljanje nabave opreme, rezervnih delov in potrošnega materiala za potrebe tovarne skladno z zastavljenimi cilji kakovosti, stroškov in rokov.
Moje Delo
Jugovzhodna Slovenija
Nedelja, 23. April. 2023

Prodajalec v drogeriji (m/ž)

Vas zanimata kozmetika in lepotni izdelki? Si želite razvijati kariero v lepotnem svetu? Uspešno slovensko trgovsko podjetje išče prav vas! Pridružite se jim na delovnem mestu: "Prodajalec v drogeriji (m/ž)".
Moje Delo
Jugovzhodna Slovenija
Nedelja, 23. April. 2023

Prodajalec kozmetičnih izdelkov (m/ž)

Vas zanimata kozmetika in lepotni izdelki? Si želite razvijati kariero v lepotnem svetu? Uspešno slovensko trgovsko podjetje išče prav vas! Pridružite se jim na delovnem mestu: "Prodajalec kozmetičnih izdelkov (m/ž)".
Moje Delo
Jugovzhodna Slovenija
Ponedeljek, 24. April. 2023

Vodja servisa

Delovno mesto » Vodja servisa« zahteva kandidata, ki ima najmanj dvoletne izkušnje v vodenju servisnega oddelka viličarjev, kmetijske mehanizacije, delovnih strojev ali druge delovne mehanizacije.
Moje Delo
Jugovzhodna Slovenija
Ponedeljek, 24. April. 2023

Sales Manager - Export (m/ž)

Vaše naloge: Komunikacija z globalnimi strankami, tehnična in komercialna podpora strankam glede lesnih produktov, obdelava naročil strank,...
Moje Delo
Jugovzhodna Slovenija
Četrtek, 27. April. 2023

Prodajni predstavnik (m/ž)

Uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja z distribucijo tobačnih izdelkov, v svoje vrste vabi energične, komunikativne in odločne Prodajni predstavnik (m/ž). Želite postati del uspešnega tima? Pošljite nam vašo prijavo, da vas lahko spoznamo!
Moje Delo