Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
2°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

SREČANJE ČLANOV DRUŠTVA UPOKOJENCEV DVOR

Vsako leto se člani društva upokojencev Dvor zberemo na srečanju, se poveselimo in poklepetamo. Kraj srečanja smo izbrali na  seji upravnega odbora društva. 

Srečanje je bilo v petek 8. junija, v gostišču  Krnc. Organiziran je bil prevoz za člane, ki so bolj oddaljeni od Hinj. Srečanja se je udeležilo 57 članov. Za hrano so poskrbeli zaposleni v gostišču.  Čeprav je nekoliko ponagajalo vreme se je slednje le umerilo in pričeli smo z okusno hrano in dobro pijačo. Ob uživanju hrane smo se pogovarjali in izmenjavali mnenja o raznih dogodkih. Zabavo smo pričeli z metanjem krogcev na steklenico  in balinanjem. Ko pa je prišel še harmonikar Pelc smo pričeli pravo zabavo s petjem in plesom. Ob glasbi in petju smo se močno nasmejali in se zabavali. Zaplesala sta tudi najstarejša udeleženca Slavko Robida in Kristina Miklič.

Vsaka zabava se enkrat konča, tako tudi ta. Čeprav bi nekateri še kar ostali so drugi bili za odhod. Mnenja smo uskladili in se po deveti uri zvečer odločili, da se poslovimo. Petje in veselje se je nadaljevalo tudi na avtobusu. Minil je prijeten dan, ki nam bo ostal v spominu.       

 

Dušan Mikec

Oglejte si tudi